Somalı Öğrenciler Meydanda Kitap Okudu - Son Dakika
Yerel

Somalı Öğrenciler Meydanda Kitap Okudu

Somalı Öğrenciler Meydanda Kitap Okudu

Soma Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Cengiz Topel Meydanında düzenlediği kitap okuma etkinliği ile dikkatleri çekmeyi başardı.

11.04.2014 14:46  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Cengiz Topel Meydanı'nda düzenlediği kitap okuma etkinliği ile dikkatleri çekmeyi başardı. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri Atatürk Anıtı önünde minderlerin üstüne oturarak yanlarında getirdikleri kitapları açıp bir saat okudular. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen etkinlikte öğrencilere İl Milli Eğitim Şube Müdürü İskender Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Okul Müdürü Ahmet Ormancı ile Sınıf Öğretmenleri Ekrem Koç da eşlik etti.

İnsanların zihninde kitap okumanın önemini oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Sınıf Öğretmeni Ekrem Koç, "Farklılık oluşturmak amacı ile insanların zihninde kitap okumanın önemi ile ilgili şuur oluşturmak, ayrıca okumanın insan hayatı için bir vazgeçilmez bir unsur olduğunu yaygınlaştırmak amacı ile bugün böyle bir faaliyet gerçekleştirdik" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Somalı Öğrenciler Meydanda Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement