Somalı Okul Müdürlerinden Başkan Ergene'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Somalı Okul Müdürlerinden Başkan Ergene'ye Tebrik Ziyareti

Somalı Okul Müdürlerinden Başkan Ergene\'ye Tebrik Ziyareti

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, seçim dönemlerinde vatandaşlara verdikleri bütün sözlerin arkasında olduklarını belirterek bu yönde çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

22.04.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, seçim dönemlerinde vatandaşlara verdikleri bütün sözlerin arkasında olduklarını belirterek bu yönde çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Okul müdürlerinin hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "Soma Belediyesi olarak 30 Mart sonrasında yeniden yapılanmamızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimizin bir kısmını Büyükşehir Belediyesine devrediyoruz. Personelimizin de önemli kısmını devrettik. Soma Belediyesi olarak da 2 başkan yardımcısı ve kalan personellerle birlikte görevlerimizi sürdürüyoruz. Hatta 6 ay boyunca da Büyükşehir Belediyesinin sunduğu hizmetlerden de sorumluyuz. Büyükşehir Belediye yapılandırmasını tamamlayana kadar da onlara ait hizmetlerden de 6 ay boyunca biz sorumluyuz. Aksatmadan yürütmeye gayret ediyoruz." dedi.

"SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ"

Önümüzdeki dönem için seçim kampanyalarında verdiğimiz sözler var. Bu sözlerimizin arkasındayız. Hazırlıklarımızı da bu aşamada sürdürüyoruz. Artık soma'yı bir bütün olarak ele alalım merkeze bağlanan beldeleri, köyleri ve tüm mahalleleriyle eşit düzeyde kalkınmasını sağlamak için bir program yürüteceğiz." dedi.

Eğitimin her zaman kendileri için ilk sırada yer aldığını kaydeden Başkan Ergene, "Belediyemizin hiçbir kaynağını biz Milli Eğitim camiamızdan esirgemedik, kıskanmadık. Ne varsa sonuna kadar bu imkanları eğitime sunmaya çalıştık. Önümüzdeki dönemde de anlayışımız bu doğrultuda devam edecek. Somamıza yeni okullar kazandırılması, mevcut okullarımızın imkanlarının arttırılmasında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada değerli okul müdürlerimizin hizmetindeyiz. İmkanlarımızı artırarak daha çok hizmet yapma gayreti içersinde olacağız. Okul Müdürlerimizin çok büyük destek alıyoruz. Her türlü sorunun çözümünde en isabetli çözüm yöntemleri okul müdürlerimizden geliyor. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Öğretmen arkadaşlarımız ve idareciler fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla gayretleriyle çocuklarımızı hayata hazırlıyorlar. Çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Ailesinden alamadığı görgüyü, bilgiyi beceriyi sizler okullarda çocuklarımıza veriyorsunuz. Bu konuda hizmetleriniz her türlü takdirin üzerindedir." dedi.

"HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ"

Okul müdürleri adına konuşan 13 Eylül Gama Ortaokulu Müdürü Mehmet Şenbaş, "Yeniden belediye başkanı seçilmenizle birlikte size görevinizde başarılar diliyoruz. Okullara yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin artarak devamını diliyoruz. Soma'da eğitim öğretim belirli bir düzeyin üzerinde. İlimizde en önde gelen ilçelerden biriyiz. Bunda sizin katkınız ile birlikte moral desteğinizde çok yüksek. Her zaman bizimle el ele gönül gönüle olduğunuzdan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Somalı Okul Müdürlerinden Başkan Ergene'ye Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement