Somaspor'a Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Somaspor'a Görkemli Açılış

Somaspor\'a Görkemli Açılış

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Somaspor, sezon açılışını Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor'la yaptı.

06.09.2014 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Somaspor, sezon açılışını Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor'la yaptı. Somaspor'u açılışta Kaymakam Bahattin Atçı, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Eskişehirspor yöneticileri ve İstanbul'dan gelen sanatçılar yalnız bırakmadı. Açılış için Atatürk Stadı balonlarla süslendi. Takımların sahaya çıkmasından önce sanatçılarla basın mensupları gösteri maçı oynadı, eski Somasporlulara plaket verildi.

Gösteri maçının ardından siyah-beyazlı futbolcular isimleri tek tek anons edilerek sahaya çıktı. Futbolcularla birlikte madenci bareti giyen gençler de açılışta yer aldı. Kaymakam Atçı, ilçenin 13 Mayıs'ta yaşadığı maden faciasının ardından Türkiye'den ve dünyanın her yerinden yapılan yardımların şehit madenci ailelerine ulaştığını söyledi. Belediye Başkanı Ergene, "İlçemizde yaşanan üzücü olay tüm ülkemizi etkiledi. Bizi yalnız bırakmayan Eskişehirspor'a teşekkür ediyorum" dedi.

Uzun yıllar Beşiktaş'ta yöneticilik yapan, Somaspor başkanlığını devralan Sinan Vardar, şampiyonluk sözü verdi. Vardar, "Soma'ya ne yapabileceğimi düşündüm. Sporun içinden gelen bir isim olduğum için Somalıların çok sevdiği futbolu ileriye götürebileceğime karar verdim. Konuyu Kaymakam Atçı ve Belediye Başkanı Ergene'ye ilettim. Başkanlığı devraldım. Hedefim Somaspor'u Süper Lig'de görmek. Sözümü tutacağım" dedi. Konuşmaların ardından Somaspor, Eskişehirspor'la karşılaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Somaspor'a Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement