Somaspor, Piyango Çekilişi ile 15 Otomobil Verecek - Son Dakika
Güncel

Somaspor, Piyango Çekilişi ile 15 Otomobil Verecek

Somaspor, Piyango Çekilişi ile 15 Otomobil Verecek

Manisa'nın Soma İlçesi'nde 1 yıl önce meydana gelen maden faciasından sonra bölge gençliğinin acıları sporla unutabilmesi için Somaspor'un başkanlığını üstlenen işadamı Sinan Vardar, kulüp yararına piyango düzenledi.

21.05.2015 14:39  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango İdaresi'nin onayı ile Soma'nın kurtuluş tarihi 13 Eylül'de yapılacak çekilişte 15 Hyundai marka otomobil dağıtılacağını anlatan Vardar, bastırılan 500 bin biletin 10'ar TL'den satılacağını açıkladı.



Piyangodan elde edilecek gelirin Soma spor'un sosyal sorumluluk projelerine ektarılacağını belirten Vardar, 301 madencinin yaşamını yitirdiği faciadan sonra her Türk insanı gibi Soma'ya ne yapılabilir diye düşünürken, "40 yıllık spor geçmişimle, futbol faaliyeti ile acıları bir nebze olsun avutabilirim" dediğini anlattı. İşadamı Sinan Vardar, şöyle devam etti;

"Somaspor Kulübü'ne başkan oldum. Şahsım ve yönetici arkadaşlarımla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üretip, elimizden geleni yapmaya çalıştık. 110 bin nüfuslu ilçede olağanüstü futbol sevgisi var. Bu sevgi ile takımız Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmesine rağmen, her hafta 10 bin kişilik taraftar desteği ile maçlara çıktı. Stadımızı büyüttük. Rehabilitasyon merkezi ve çocuk kreşleri için arazi temininde bulunduk. Yerel yönetimlerin ve mülki amirlerimizin desteği ile ciddi bir yol aldığımıza inanıyorum. Gerek 15 yıllık futbolculuk hayatımda gerekse 25 yıllık yöneticilik geçmişimle bu acılı ilçemize Vardar Ailesi olarak maddi manevi elimden gelen maksimum desteği verdim, vermeye de devam edeceğim. Birlikten kuvvet doğar mantığı ile desteğimizi daha da büyütebilmek düşüncesiyle Milli Piyango İdaresi'nin izniyle 15 adet Hyundai otomobil verilecek bir piyango organizasyonu yaptık. Soma'nın kurtuluş günü olan 13 Eylül'de yapılacak çekilişle 15 otomobil sahibini bulacak. Bilet fiyatları 10 Türk Lirası olacak. Bu organizasyondan elde edilecek gelirin tamamen Somaspor sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. Türkiye genelinde yapılacak çekiliş için de 500 bin bilet bastırdık."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Somaspor, Piyango Çekilişi ile 15 Otomobil Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • trip: sonuçta hersey soma için bunu unutmamak gerek elını cebıne atmayanlarıda bılıyoruz bız rahat olun bence soma spor için ama hersey anlıyana o kadar..... 0 0 Yanıtla

Advertisement