Sömestr kurslarına büyük ilgi - Son Dakika
Güncel

Sömestr kurslarına büyük ilgi

Bayraklı Belediyesi tarafından sömestr tatilinde öğrencilere yönelik hazırlanan kurslar büyük ilgi görüyor. 100'den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen çalışmalar renkli görüntülere sahne oluyor.

30.01.2017 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı'da çocuklar eğlenerek öğreniyor

Öğrenciler 2'nci dönem öncesi hazırlayacakları gösteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Sömestr tatiliyle birlikte Bayraklı Belediyesi 75'inci yıl Kültür Merkezi'nde başlayan kurslar öğrenci akınına uğradı. İlköğretim öğrencilerinin katıldığı ve yoğun ilgi gören kurslar çocukları hem eğlendiriyor, hem eğitiyor. Öğrenciler yarıyıl tatilini çeşitli kurslarla geçirerek keyifli bir atmosferde aktivitelere katılarak sosyalleşiyor. Hafta içi her gün belirlenen saatlerde devam eden kurslar sonucu öğrenciler hünerlerini sahneleyecek.

FARKLI DALLARDA KURSLAR

Yarıyıl faaliyet programı kapsamında tiyatrodan, gitara, dramadan satranca kadar birçok farklı alanda kurslar ve etkinlikler gerçekleştiriliyor. Öğrencilere öğle aralarında ücretsiz yemek servisi de yapılıyor. 5 farklı gruba ayrılan öğrenciler bu hafta sonuna kadar 10.30-15.30 saatleri arasında drama, bokwa, kukla-maske, satranç, ritim, karikatür, oyun, gitar, resim ve düşünce eğitimi kurslarına katılacak.

GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ülkemizin geleceği olan öğrencilere yapılan yatırımın çok değerli olduğunu söyledi. Karabağ, "Yarıyıl tatilinde bu kadar geniş katılımlı ve yoğun kurs programlı etkinliğimize çok sayıda çocuğumuzun katılması bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik projelerimiz var ve bunları birer birer hayata geçireceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sömestr kurslarına büyük ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement