Son 6 Sezonda 5 Kez Şampiyonluk Yaşayan Adam Konuştu! - Son Dakika
Güncel

Son 6 Sezonda 5 Kez Şampiyonluk Yaşayan Adam Konuştu!

Son 6 Sezonda 5 Kez Şampiyonluk Yaşayan Adam Konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Murat Akın maç sonrası açıklamalarda bulundu.

21.04.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ile geçerek bitime 2 hafta kala PTT 1.Lig'de şampiyonluğunu ilan eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Murat Akın maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Murat Akın: ''Rakibimizi küçümsemeden çıktığımız bu maçta galip gelmemiz gerektiğinin farkındaydık. Üzerimizde düşen görevleri yaptık ve kendi işimizi kendimiz bitirdik. En yakın rakibimizle olan puan farkının avantajını iyi kullandık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon olmamız ise bizi daha da mutlu etti. '' dedi.

İlk defa direk olarak Süper Lig'e çıkmanın mutluğunu yaşadığını belirten başarılı oyuncu : '' Daha önceden 4 kez Süper Lig'e çıkma duygusunu yaşamıştım. Artık direk olarak çıkmak benim hedeflerim arasına girmişti. Bunu da bugün takımımızla başardığımız için çok mutluyum. 5. şampiyonluğumu yaşamamın haklı onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başkanımız Çağatay Bey'e, yöneticilerimize, Cihat Hocamıza, kulüp çalışanlarımıza ve hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen az ama her zaman öz taraftar grubumuz Boz Baykuşlara çok teşekkür ederim. '' diye konuştu.

5.kez Süper Lig'e çıkma başarısını yakalayan Murat Akın, 1.Lig'in son 6 sezonunda Kasımpaşa ile 2, Orduspor, Konyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile de 1 kez bu sevinci yaşadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Son 6 Sezonda 5 Kez Şampiyonluk Yaşayan Adam Konuştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement