Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketi yaşayan Ordu'da incelemelerde bulundu. Ordu'da vatandaşlara seslenen Erdoğan " ABD stratejik ortağını bir papaza değiştiriyor." diyerek dolar konusunda çarpıcı bir yorumda bulundu.

11.08.2018 13:31  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketi yaşayan Ordu'da incelemelerde bulundu. Erdoğan "Tesellimiz, 1 kardeşimizin dışında başka ölüm olmaması. Çok fazla ölüm haberi alabilirdik" derken tüm zararların devlet tarafından karşılanacağını belirtti.

"ÇOK DAHA FAZLA ÖLÜM HABERİ ALABİLİRDİK"

"Tek tesellimiz, 1 kardeşimiz dışında ölüm haberi olmamasıdır" diyen Erdoğan "Çok daha fazla ölüm haberi alabilirdik" ifadelerini kullandı.

Yıkılan köprülerin 3-4 ayda onarılacağını söyleyen Erdoğan, selden etkilenen vatandaşlara da müjdeyi verdi.

"FINDIK KONUSUNDA KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN"

Devlet olarak vatandaşın tüm zararını karşılayacaklarını belirten Erdoğan, "Fındık konusunda da kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor

"YIKILAN KÖPRÜ 1960'DA YAPILMIŞ"

Ardından Ünyeli vatandaşlara hitap eden Erdoğan şunları söyledi:

Hamdolsun 1 şehidimiz var. Daha fazla olabilirdi. Biz kaza ve kadere inanmış insanlarız. Bu bizim imanımızın gereğidir. Ordu'da yaşanan felaket sadece Ordu ile kalmadı. Rize'de de yaşandı. Bu bölgelerin kaderinde bu var. Atılması gereken tüm adımları atıyoruz, atacağız. İnşallah köprüleri 3-4 ay içinde tamamlayacağız. Cevizdere Köprüsü 1960 yılında yapılmış. Biz Sahil yolunu yaparken yanındaki köprüyü yapmışız. O köprüde bir şey yok ama öbürü yıkıldı.

Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor

"TEHDİT YOLUYLA BU HALKI YOLA GETİREMEZSİNİZ"

Bu işlerimizin dolarla molarla alakası yok. Eyvah dolarımız yok demeyiz. Onların doları varsa bizim Allah'ımız var. Gelin yastığınızın altındaki dolarları çıkarın. Euroları çıkarın, altınları çıkarın. Olanlara söylüyorum. Hemen bunları bankalara vererek liraya çevirelim ve istikrar savaşını verelim. Çünkü bunlar bu dilden anlıyor. Bizi tehdit ediyorlar. Tehdit yoluyla bu halkı yola getiremezsiniz.

Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor

"DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKARIZ"

Bizim olan bize yeter. Biz neleri gördük. Düştüğümüz yerden kalkarız. Dün kalktık, yarın da kalkarız. Yeter ki benim halkım ayakta dursun. Bir rahip üzerinden Türkiye'yi tehdit etmek yanlıştır. Tekrar sesleniyorum Amerika'ya. Yazık, siz stratejik ortağınızı bir Papaz'a değişiyorsunuz. Bu ülkenin 81 milyon insanı var. 81 milyon insanın bu ortaklıktaki konumu hiçbir şeyle değişmez.

Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu\'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor

Son Dakika Güncel Erdoğan, Selin Vurduğu Ordu'da Konuştu: ABD Stratejik Ortağını Bir Papaza Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement