İçeri giremeyeceğini anlayınca kümesi yakan hırsız 50 güvercini telef etti - Son Dakika
3.Sayfa

İçeri giremeyeceğini anlayınca kümesi yakan hırsız 50 güvercini telef etti

Bursa'da hırsızlık amacıyla bir güvercin kümesine girmek isteyen şahıs, oksijen tüpü ve demir makas kullanmasına rağmen başarılı olamayınca kümesi yaktı. Açtığı delikten 3 güvercini çalan hırsız, bu sırada bekçiye yakalanınca silahını göstererek kaçtı. Yangın sonucu 100 tane cins güvercinin bulunduğu kümeste 50 tanesi yanarak telef oldu. Toplam zararın ise 100 bin lira olduğu belirtildi.

06.11.2021 23:00  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde bir şahıs, hırsızlık yapmak amacıyla tarlada bulunan güvercin kümesine girmek istedi ancak oksijen tüpü ve demir makas kullanmasına rağmen başarılı olamadı. 100 tane cins güvercinin bulunduğu kümese giremeyeceğini anlayan şahıs kümesi yaktı.

YAKALANINCA BEKÇİYE SİLAH ÇEKTİ

Tarladan duman yükseldiğini gören bekçi, bölgeye gidince güvercin kümesinin yanında tanımadığı birinin olduğunu gördü. Bekçi, hırsızlık şüphelisini cep telefonuyla çekerken, açtığı delikten 3 güvercin çalıp kaçan hırsız, bu sırada bekçiyi fark edince elindeki silahı göstererek güvercinleri atıp olay yerinden uzaklaştı. Ardından bekçi, jandarma ve itfaiye ekiplerine ve kümes sahibi Abdullah Turan'a haber verdi.

50 GÜVERCİN YANARAK TELEF OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını 1 saat süren çalışmaların ardından söndürürken, 50 güvercin ise yanarak telef oldu. Demir kümes kullanılmaz hale gelirken yaklaşık toplam zararının 100 bin lira olduğu belirtti.

İçeri giremeyeceğini anlayınca kümesi yakan hırsız 50 güvercini telef etti

"GİTTİĞİMDE KÜMESİM CAYIR CAYIR YANIYORDU"

Kümes sahibi Abdullah Turan, "Bugün sabah saatlerinde tarlada bulunan bekçi beni arayarak kümesimden duman geldiğini söyledi. Kümese doğru yaklaşırken kümesin orada biri olduğunu söyledi. Büyük ihtimal hırsızdır o ben bekçiye telefon ile videoya çek dedim. Bekçi videoyu çekmiş bende o sırada jandarmaya ve itfaiye haber verdim. Daha sonra bende tarlanın içinde bulunan kümesimin olduğu yere gittim. Gittiğimde kümesim cayır cayır yanıyordu. Kümesi kesmeye çalışmış ardından çalamayacağını anlayınca yakmış. Kümeste bulunan 50 kuşumda yanarak telef oldu. 15 gün önce başka bir arkadaşımın daha kümesinde bulunan kuşlarını çaldı. Bir an önce yakalanmasını ve adalete teslim olmasını istiyoruz. Biz videoları jandarma ekiplerine verdik. Kısa süre içinde inşallah yakalanır. Biz bu kuşçuluğa her şeyimizi verdik sonucu böyle olmamalı" dedi.

Jandarma ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İçeri giremeyeceğini anlayınca kümesi yakan hırsız 50 güvercini telef etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İçeri giremeyeceğini anlayınca kümesi yakan hırsız 50 güvercini telef etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sami Göksu: Ne parası ne maddi hasar kardeşim bu adam denmeyecek şahsiyet 50 cana kıymış 50 canada ölümüne kast etmiş yeni yasa derhal uygulanmalı para cezası değil içeri de yatırılıp bir tavuk çiftliğinde çalıştırılmalı 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Ercan: O masum canlara kıydığın gibi Allah'ta sana yanacağın bir acı versin. Amin. 0 0 Yanıtla

Advertisement