Akrabasını uyuşturucudan ihbar eden genç, "Büyük bir şerefsizlik yaptım" diyerek kendini yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Akrabasını uyuşturucudan ihbar eden genç, "Büyük bir şerefsizlik yaptım" diyerek kendini yaktı

Amcasının oğlunu uyuşturucu suçundan ihbar eden genç adam, kendisini öldürecekleri korkusu ile Fatsa'dan Samsun otogarına geldi, üzerine benzin döküp "Ben büyük bir şerefsizlik yaptım" diye bağırarak kendini ateşe verdi.

19.08.2020 09:09  Güncelleme: 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişi sabah saatlerinde otobüs terminalinde üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Ağır yaralanan gencin akrabasını uyuşturucu suçundan ihbar edince öldürülme korkusuyla girdiği bunalım sonucu kendini yaktığı ortaya çıktı. Kendini yakan gencin alev topu içinde koşması ise güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

"BÜYÜK BİR ŞEREFSİZLİK YAPTIM" DİYE BAĞIRDI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şahirlerarası Otobüs Terminali'nde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden 24 yaşındaki S.A., ailesiyle birlikte Ordu'nun Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi'ne fındık toplamaya gitti. Amcasının oğlunu uyuşturucu suçundan ihbar ettiği iddia edilen S.A., kendisini öldürecekleri korkusu ile Fatsa'dan Samsun otogarına gelip akaryakıt istasyonundan 1,5 litre su şişesine aldığı benzini üzerine dökerek "Ben büyük bir şerefsizlik yaptım" diye bağırarak kendini ateşe verdi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Alevler içinde kalıp otogar giriş kapısı önünden koşarak kafeterya kısmına giden S.A.'yı burada otogar çalışanları yangın söndürme tüpü ile müdahale ederek söndürdü. 112 acil servis ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan S.A. yanık merkezinde tedavi altına alındı. S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

"ÖNCE GÖĞSÜNE, SONRA AYAKLARINA BENZİN DÖKTÜ"

Olayın görgü şahitleri, "Burada dolaştı. Tuhaf tuhaf hareketleri vardı. Önce göğsüne, sonra ayaklarına döktü benzini. Muavine yangın söndürücüyü al dedim. Burada birileri de ikna etmeye çalışıyordu. Bir tur atıp geldi ve ateşledi. Parlayınca diğer tarafa koştu. Muavin de yangın söndürücüyle peşine düştü. Yetişmeseydi tamamen yanmıştı" dedi.

Görgü şehitleri gencin kendisini yakmadan önce, "Ben büyük bir şerefsizlik yaptım" diye bağırdığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Akrabasını uyuşturucudan ihbar edince pişman olup kendini yaktı
Akrabasını uyuşturucudan ihbar eden genç, "Büyük bir şerefsizlik yaptım" diyerek kendini yaktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Akrabasını uyuşturucudan ihbar eden genç, 'Büyük bir şerefsizlik yaptım' diyerek kendini yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • garip: polis soruşturma açmalı belliki adamı korkutmuş bu torbacılar 23 1 Yanıtla
  • OTANSİF: HZ. ALİ R.A NE DEMİŞ HAKLIYSAN ÖLÜMDEN DAHİ KORKMA HAK SENİ KORUR. KENDİNİ YAKMAKTA NEYMİŞ.. 6 1 Yanıtla
  • Esin Çokalır: bu adam cahil 3 1 Yanıtla
  • ibrahim eroğlu: torbacı,gaspçı,hırsız terörü ilerde herkesi etkileyecek. adamlar organize çalışıyor, devlet bu konuda yetersiz... ANCAK DEVLET-VATANDAŞ ELELE verirse çözülür. yoksa Brezilya gibi oluruz. 4 0 Yanıtla
  • FARUK : SALAK 1 0 Yanıtla
  • Tabi: İhbar etmekle doğru yapmıssın fakat karsı aile canını yakmasa ıhbar etmezdim 0 0 Yanıtla
  • Deli yürek: Adam ne kadar dürüst uyuşturucu satıcısı pislikleri ihbar etmiş.kimbilir ne kadar tehtit ve baskı yapıldıki kendini ateşe vermiş.suçluyu ihbar etmekten bile korkar olduk.sen büyük bir hata yapmadan sen doğru olanı yaptın kaç ocaklar sönüyor kaç ana babanın göz yaşı döküyor evlatları için.keşke kendini yakmasaydın keşke sana sahip çıkılsaydı yürekli genç 0 0 Yanıtla
  • Deli yürek: Adam ne kadar dürüst uyuşturucu satıcısı pislikleri ihbar etmiş.kimbilir ne kadar tehtit ve baskı yapıldıki kendini ateşe vermiş.suçluyu ihbar etmekten bile korkar olduk.sen büyük bir hata yapmadan sen doğru olanı yaptın kaç ocaklar sönüyor kaç ana babanın göz yaşı döküyor evlatları için.keşke kendini yakmasaydın keşke sana sahip çıkılsaydı yürekli genç 0 0 Yanıtla
  • İshak : Allah zalimlere fırsat vermesin dünya zalimlerin elinde kalmış 0 0 Yanıtla
  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement