Pompalı tüfekle annesini öldüren adam: Hayatımda karıncayı dahi incitmedim - Son Dakika
3.Sayfa

Pompalı tüfekle annesini öldüren adam: Hayatımda karıncayı dahi incitmedim

Antalya'da tartıştığı annesi Seher Fak'ı pompalı tüfekle öldüren Berk Karan, savunmasıyla şaşkına çevirdi. Annesini şakalaşırken öldürdüğünü söyleyen Karan, "Ben hayatımda karıncayı dahi incitmedim." dedi.

21.01.2021 11:39  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Konyaaltı'nda 21 Temmuz'da annesi Seher Fak'ı pompalı tüfekle öldürdüğü için tutuklu yargılanan Berk Karan, Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü duruşmasında kendisini ilginç sözlerle savundu. SEGBİS aracılığıyla katıldığı duruşmada, annesini pompalı tüfekle öldürdüğünü söyleyen Karan, "Annemle şakalaşıyorduk. Silah elimde patlayınca ne olduğunu anlayamadım. Korkuya kapılarak kredi kartını aldım ve hesabındaki 2 bin 150 TL'yi çektim" ifadesinde bulundu.

"SİLAHI ŞAKA MAKSATLI DOĞRULTTUM

Savunmasında olay anında annesine şakadan 'Seni vururum' dediğini söyleyen Karan, şunları kaydetti: "Silahı 3 yıl önce almıştım, yatağın altında duruyordu. Silahı çıkardım ve şaka maksatlı annemin koluna doğrulttuğum sırada bir anda patladı. O an annemin başından nasıl vurulduğunu anlayamadım. Ben hayatımda karıncayı dahi incitmedim."

Annesini şakalaşırken öldürdüğünü öne sürdü

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BANKADAKİ PARASINI ÇEKTİ

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Seher Fak'ın 19 yıl önce eşinden boşandığı, ardından Antalya'ya yerleştiği belirtildi. Berk Karan'ın İstanbul'dan annesini ziyaret etmek için iki hafta önce geldiği kaydedilen iddianamede, cinayetten 3-4 gün önce Karan'ın, tartıştığı annesi Seher Fak'a evini satıp, kendisiyle İstanbul'a gelmesi yönünde baskı yaptığı bilgisi yer aldı. İddianamede annenin evini satmak istememesi üzerine Berk Karan'ın, 3 yıl kadar önce internet üzerinden satın aldığı pompalı av tüfeği ile Seher Fak'ı kahvaltı hazırlarken yakın mesafeden yüzüne doğru ateş ederek öldürdüğü kaydedildi.

DURUŞMA ÇELİŞKİLİ İFADELER NEDENİYLE ERTELENDİ

Şikayetçi olan Berk Karan'ın ağabeyinin avukatı Veli Gülcü ise sanığın suçlamalardan kurtulmaya yönelik çelişkili ifadeler kullandığını söyleyerek, cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatı Damla Kaplan ise müvekkilinin tüfeğe yabancı olduğunu ifade ederek, olayın kaza ile meydana geldiğini savundu. Mahkeme, 'Yakın akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istenen Karan'ın çelişkili ifadeleri nedeniyle eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı bir sonraki tarihe ertelendi.

Pompalı tüfekle annesini öldüren adam: Hayatımda karıncayı dahi incitmedim
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Pompalı tüfekle annesini öldüren adam: Hayatımda karıncayı dahi incitmedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement