Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı! Ortaya çıkan detay kan dondurdu: Bugün ikimiz de öleceğiz - Son Dakika
3.Sayfa

Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı! Ortaya çıkan detay kan dondurdu: Bugün ikimiz de öleceğiz

Kocaeli'de cipin dinlenme tesisindeki araç ve yayalara çarpması sonucu bir kişi ölürken 2'si ağır 8 kişi yaralandı. Olayın detayları ise kan dondurdu. Kazayı yapan sürücünün eşi ilk ifadesinde kavga ettiklerini söyledi ve kocasının, "Bugün ikimiz de öleceğiz" diyerek aracı dinlenme tesisindeki otomobillerin üzerine sürdüğünü söyledi.

08.01.2021 11:40  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün, Kocaeli'nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu Şekerpınar Gişeleri mevkiinde bulunan dinlenme tesisinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti ve 2'si ağır 8 kişi yaralandı. Kazanın ardından sürücü Naci A., elindeki bıçak ile kendisine zarar verirken, orada bulunan vatandaşlar şahsa müdahalede bulundu.

EŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Kazada yaralanan vatandaşlar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, Naci A.'nın eşi Semra A.'nın ifadesine başvuruldu.

1 kişiyi öldürüp 8 kişiyi yaraladı! Sürücü 'Bugün ikimiz de öleceğiz' diyerek cipi bilerek dinlenme tesisine sürmüş

"BUGÜN İKİMİZ DE ÖLECEĞİZ"

Yaralanan ve tedavi altında olan kadın, eşiyle araçta tartıştıklarını söyledi ve Naci A.'nın "Bugün ikimiz de öleceğiz" diye bağırarak aracı dinlenme tesisindeki park halindeki araçların üzerine sürdüğünü aktardı. Kadın daha sonra eşinin araçtan inerek elindeki bıçakla kendisine zarar verdiğini ve boğazını kestiğini aktardı.

1 kişiyi öldürüp 8 kişiyi yaraladı! Sürücü 'Bugün ikimiz de öleceğiz' diyerek cipi bilerek dinlenme tesisine sürmüş

TESİSTE BULUNANLAR BIÇAKLI ADAMA MÜDAHALE ETTİ

Kadın, kendisine de zarar geleceğini düşünerek korktuğunu belirtirken, araya tesiste bulunan vatandaşların girdiğini söyledi.

SÜRÜCÜ YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Kendisine zarar veren Naci A. ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı! Ortaya çıkan detay kan dondurdu: Bugün ikimiz de öleceğiz
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı! Ortaya çıkan detay kan dondurdu: Bugün ikimiz de öleceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kemal çelebi: bu direk cinayettir.. en az müebbet verilmeli.. 15 1 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK : NACİ KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİN EVİNDE EVLADI ANNESİ EŞİ BABASI BEKLEYENLER ÖLMESEYDİ KEŞKE KIVRANA KIVRANA ÖLSEYDİN BE ADSAMLIK YAPSAYDIN PİSLİK BİRDE O BEYİNLE CİP ALMIŞ CİPİ VAR ŞIMARIK PİSLİK 0 0 Yanıtla

Advertisement