Eski eşini başka adamla görünce gözü döndü! Adamı vurdu, kadını kaçırdı - Son Dakika
3. Sayfa

Eski eşini başka adamla görünce gözü döndü! Adamı vurdu, kadını kaçırdı

İzmir'in Çiğli ilçesinde Savaş D., eski eşi Dilan İ.'yi başka bir adamla görünce gözü döndü. Saldırgan, eşinin yanındaki adamı pompalı tüfekle vurarak yaraladıktan sonra kadını kaçırdı. Polis, Savaş D.'yi kaçırdığı eski eşiyle birlikte Menemen'de buldu. Eski koca, gözaltına alındı.

04.12.2020 17:04  Güncelleme: 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün öğle saatlerinde yaşanan olayda, Savaş D., bir süre önce boşandığı eşi Dilan İ.'yi Balatçık Mahallesi 8900/1 Sokak'taki evinden Cuma B. ile birlikte çıkarken gördü. İkilinin bindiği otomobilin yanına giden Savaş D., Cuma B.'yi aracında pompalı tüfek ile karnından vurarak, yaraladı. Ardından da Dilan İ.'yi zorla otomobiline bindirip, kaçırdı.

VURULAN KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin yaptığı Cuma B., ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Tedaviye alınan kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SALDIRGAN SOKAKTA YÜRÜRKEN YAKALANDI

Polis, Savaş D. ve kaçırdığı Dilan İ.'nin bulunması için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Savaş D.'nin kullandığı kiralık olduğu belirlenen otomobil, Menemen'de park halinde bulundu. Bunun üzerine polis ekipleri, bu bölgede yoğunlaşarak, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden yeri tespit edilen Savaş D. beraberinde kaçırdığı Dilan İ. ile yürürken yakalandı. Eski koca gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski eşini başka adamla görünce gözü döndü! Adamı vurdu, kadını kaçırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Eski eşini başka adamla görünce gözü döndü! Adamı vurdu, kadını kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aslan: Altlarındaki kadına sahip olamıyorlar sonrada sonuç ortada 32 68 Yanıtla
  • Hasan: audı arabasının ne kadar dandik olduğunu gördük vuran iyi yapmış 10 46 Yanıtla Vatandaş: Senin Tofaş’tan bin kat iyidir 1 2

Advertisement