Evli adam, Afgan kadını kuma teklifini reddettiği için öldürmüş - Son Dakika
3. Sayfa

Evli adam, Afgan kadını kuma teklifini reddettiği için öldürmüş

Kırşehir'de dün Afganistan uyruklu Zekiye Hossini'yi bıçaklayarak öldüren Afganistanlı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evli olan şahsın, genç kadını kuma teklifini reddettiği için öldürdüğü ortaya çıktı.

22.08.2021 18:56  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müftülük Caddesi'nde meydana gelen olayda, dün saat 23.30 sıralarında evli olan Afganistan uyruklu erkek B.M.A. uzun süre Afganlı Zekiye Hossini ile evlenmek istedi. Zekiye Hossini, B.M.A'nın kuma teklifini reddetti. B.M.A. dün genç kadının yaşadığı binanın önüne gelerek, kendisiyle yeniden konuşmak istediğini söyledi. Zekiye Hossini, binanın önüne gelen B.M.A'nın kuma teklifini yeniden reddetti.

İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. B.M.A. cebinden çıkardığı bıçakla Hossini'yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi.

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri ise kısa sürede cinayet zanlısını yakalayarak gözaltına aldı. B.M.A'nın emniyetteki ifadesinde Hossini'yi kuma teklifini reddettiği için öldürdüğü itiraf ettiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Evli adam, Afgan kadını kuma teklifini reddettiği için öldürmüş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Evli adam, Afgan kadını kuma teklifini reddettiği için öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Suleyman Boz: bunlarda insan oldurmek tavuk kemekten daha kolay birde bu kadar cesaretiydinde neden talibandan kactin gucunuz kadinlara yetjuo 10 0 Yanıtla
  • ahmey bulut: iyi dimi böle mutlumu herkes bir afkanımız eksikti oda tamam oldu. 8 0 Yanıtla
  • Abdurrahman sefer: talibana teslim edilirse iş tamamdır ?? 2 0 Yanıtla

Advertisement