Son dakika haberleri! Afyonkarahisar'da kaçakçılık operasyonu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Afyonkarahisar'da kaçakçılık operasyonu

Son dakika haberleri! Afyonkarahisar\'da kaçakçılık operasyonu

Bir son dakika haberine göre Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda kaçak olduğu belirlenen çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

26.10.2020 21:01  Güncelleme: 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda kaçak olduğu belirlenen çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçede bir iş yerinde gümrük kaçağı ürünler satışı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin iş yerinde yaptığı aramada, gümrük kaçağı 1216 cinsel içerikli hap, 125 macun, 102 gıda maddesi, 59 krem, 42 jel, 13 sprey ile ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi.

Polis ekipleri, gözaltına aldığı 3 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Afyonkarahisar'da kaçakçılık operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı

    Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı törende konuşan Canalp, kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirtti. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu vurgulayarak, projenin 2025'te açılması hedeflenen bir tesis olduğunu söyledi.


Advertisement