Uzun süredir kavgalılardı! Mahallede karşılaştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika
Güncel

Uzun süredir kavgalılardı! Mahallede karşılaştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü

Kayseri'de uzun süreden bu yana kavgalı olan ve mahalle arasında karşılaşan iki komşu arasında çıkan tartışmada, komşulardan biri diğerini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

01.09.2021 20:24  Güncelleme: 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de uzun süreden bu yana aralarında sorunlar bulunan komşuların kavgasında kan aktı. Faruk K. (29), komşusu Evran Karaca'yı (40) av tüfeği ile ateş açarak öldürdü.

MAHALLEDE KARŞILAŞTILAR

Melikgazi ilçesi Danışmend Gazi Mahallesi'nde komşu olan ve aralarında uzun süredir husumet bulunan Faruk K. ile Evran Karaca saat 17.00 sıralarında mahalle arasında karşılaştı. İkili karşılaşmalarından sonra tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda evinden av tüfeğini alan Faruk K., komşusu Evran Karaca'yı yaraladı.

Kavgalı olduğu komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü

GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Evran Karaca'yı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Karaca, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Cinayet zanlısı Faruk K. ise polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Uzun süredir kavgalılardı! Mahallede karşılaştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü
Uzun süredir kavgalılardı! Mahallede karşılaştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uzun süredir kavgalılardı! Mahallede karşılaştığı komşusunu av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet usta halı tamircisi: Ulan ne iş 0 0 Yanıtla
  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement