Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlı, kendini bu sözlerle aklamaya çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlı, kendini bu sözlerle aklamaya çalıştı

Denizli'de inşaatta çalışan iki kardeşini silahla öldüren zanlının ifadesi ortaya çıktı. İntihar etme girişimi sırasında yakalanan şahıs, kardeşlerini kendisini küçümsedikleri ve üzerinde baskı kurdukları için öldürdüğünü söyledi.

04.03.2021 22:57  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde devam eden inşaatta duvar ustası olarak çalışan Doğan A. (37), birlikte çalıştığı kardeşleri Hamza (39) ve Ümit A.'yı (35) telefonla arayarak rahatsızlığından dolayı bugün işe gelemeyeceğini iletti. Bunun üzerine iki kardeş, beraber inşaata gelerek çalışmaya başladı.

İKİ KARDEŞİNE 4 EL ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra elindeki silahla inşaata gelen Doğan A., kardeşlerinin duvar örmekte olduğu 3. kata çıktı. Kendilerine harç yapımında yardımcı olan amelenin gözü önünde iki kardeşine 4 el ateş eden Doğan A., suç aletiyle birlikte inşaattan kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından ablukaya alınan bölgede cinayet zanlısı kardeş Doğan A., cinayet silahı ile birlikte yakalandı.

Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlının, kendisini küçümsedikleri için öldürdüğü ortaya çıktı

ÜZERİNDE BASKI KURULDUĞU İÇİN CİNAYETİ İŞLEMİŞ

Emniyetteki ifadesinin ardından cinayet zanlısı Doğan A., adliyeye sevk edildi. Doğan A.'nın ifadesinde ise aile içinde sürekli mobbing uygulandığı, kendisine sürekli ağabeyi ve kardeşi tarafından baskı kurulduğu gerekçesiyle cinnet getirdiği bu nedenle cinayeti işlediği öğrenildi. Cinayet zanlısı kardeşin intihar etme girişimi sırasında yakalandığı öğrenildi. Katil kardeş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlının, kendisini küçümsedikleri için öldürdüğü ortaya çıktı
Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlı, kendini bu sözlerle aklamaya çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kardeşlerini kurşun yağmuruna tutan zanlı, kendini bu sözlerle aklamaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • serdar: biz kardesimize kalkan oluruz kimse dokunmasin diye sen ise kardesine kıyıyorsun her ne olursa olsun öldüremezsin kafana sıksaydin karaktersiz 38 0 Yanıtla ah yalan dünya: boş konuşma serdar senin kardeşlerin kalkan olmaya layıktır ne kardeşler var yaşamayı bırak nefes almayı bile haketmiyor 9 2 YeşilSiyah54: Habil le Kabil de kardeşti bu olan şeyler ezelinden beridir var. kimin ne derdi sıkıntısı var bilinmez ne şekilde üstüne gittiler he olmaması gereken birşeydi cezasını çekecek hem bu dünyada hem ahirette 3 0 TATANGA54 : Ah yalan dünya sen boş konuşma en ufak sebepten dolayı insanmı vuralım sen bir zeka testine git değişik 2 0
  • mardınlı: basımıza meteor yagacak ... 8 1 Yanıtla
  • Erhan: Keşke intihar etseydin o vicdanla yaşayamazsın 5 0 Yanıtla
  • Kader: Zor bee katilin içerde olması daha zor Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement