Ünlü Baklavacı Serdar Seyidoğlu FETÖ İmamı Olduğu İddiasıyla Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Ünlü Baklavacı Serdar Seyidoğlu FETÖ İmamı Olduğu İddiasıyla Gözaltında

İstanbul'da 87 adliye personeli hakkında gözaltı kararı alındı. Gözaltına alınan Seyidoğlu baklavalarının yöneticisi Serdar Seyidoğlu ile 2 öğretmenin adliye imamı olduğu öne sürüldü.

30.09.2016 22:44  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'nün adliyelerdeki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturmada mübaşir ve katiplerin aralarında bulunduğu 87 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Habertürk'ün haberine göre, savcılığın talimatıyla harekete geçen Organize Şube ekipleri, 10 ilde operasyon başlattı.

İstanbul, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece adliyeleri ile Danıştay Genel Sekreterliği'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda adreste arama yapıldı.

KATİP VE MÜBAŞİRLERİN İMAMI

Operasyon kapsamında 70 adliye çalışanı gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 12 kişi aranırken, 5 kişinin daha önce tutuklandığı ortaya çıktı.

Katip ve müşabirlerin imamlığını, gözaltına alınan Seyidoğlu Baklavaları'nın yöneticisi olan Serdar Seyidoğlu ile İstanbul'da öğretmenlik yapan Y.Ş. ve D.K.'nın yaptığı öne sürüldü.

GEÇEN HAFTA 100 ADLİYE PERSONELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçen hafta da Anadolu ve Bakırköy Adalet Sarayı'nda Adalet Sarayı'nda görev yapan 100 adliye personeli gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

FETÖ'nün adliye yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda 365 şüpheli gözaltına alınmış, ByLock programı kullandığı tespit edilen 122 kişi tutuklanmıştı.

Ünlü Baklavacı Serdar Seyidoğlu FETÖ İmamı Olduğu İddiasıyla Gözaltında

Son Dakika Güncel Ünlü Baklavacı Serdar Seyidoğlu FETÖ İmamı Olduğu İddiasıyla Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Android 15, NFC ile kablosuz şarjı mümkün kılacak!
    09:09 Android 15, NFC ile kablosuz şarjı mümkün kılacak!

    Geçen sene Android 14 işletim sistemini kullanıma sunan Google, bu yıl Android 15 ile karşımıza çıkacak. Android 15 Beta sürümünde "NfcCharging" adlı yeni bir özellik keşfedildi. Bu özellik, temassız ödeme ve dosya paylaşımı gibi amaçlar için kullanılan NFC teknolojisinden destek alarak Android telefonların kablosuz olarak şarj edilmesine imkan tanıyacak. NFC ile şarj özelliği, yalnızca 1W güç kapasitesine sahip olacak ve daha çok düşük bataryaya sahip cihazlar için uygun olabilir. Bu özellik, Android 15 işletim sistemine sahip tüm telefonlarda kullanılıp kullanılmayacağı veya üreticilerin NFC donanımında özel bir düzenleme yapmaları gerekip gerekmediği henüz bilinmiyor. Android 15'in beta testleri temmuz ayında sonlanacak ve ağustos-ekim ayları arasında yayınlanması bekleniyor.

  • Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 Beta 2 Sürümlerini Dağıtıma Çıkardı
    09:09 Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 Beta 2 Sürümlerini Dağıtıma Çıkardı

    Apple, iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 güncellemelerinin ikinci beta sürümlerini dağıtıma çıkardı. Yeni beta paketi, geliştirici olmayan kullanıcılar için indirilebilir durumda. Güncelleme, Avrupa Birliği'nin gerektirdiği değişikliklere odaklanıyor ve AB'deki kullanıcıların web siteleri üzerinden iPhone uygulamalarını indirebilmesine olanak sağlıyor. Ancak AB geliştiricileri için bazı kısıtlamalar da getiriliyor. Ayrıca yeni beta sürümleri, aygıt yönetimi özelliklerine ve Pil Sağlığı desteğine yönelik iyileştirmeler içeriyor.

  • Oppo A60 Özellikleri Ortaya Çıktı
    09:09 Oppo A60 Özellikleri Ortaya Çıktı

    Oppo, orta segment kataloğuna yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Oppo A60 adlı bu model, Qualcomm Snapdragon 680 işlemci ve 8 GB RAM ile güçlendirilecek. Ayrıca telefon, 1604 x 720 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ve 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek.

  • Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor
    09:09 Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor

    Telegram Kurucusu Pavel Durov'a göre, uygulama önümüzdeki yıl içerisinde 1 milyar aylık aktif kullanıcıya sahip olacak. Durov, WhatsApp'ın güvenlik sorunlarına dikkat çekerek, uygulamanın popülerliğinin arttığını belirtti. Telegram, gizlilik odaklı bir alternatif olarak kendini konumlandırarak, mesajlar için uçtan uca şifreleme sunuyor ve çeşitli cihazları destekliyor. Ayrıca şirket, Premium abonelik hizmeti ve ABD borsasını takip etme gibi stratejilerle daha fazla para kazanmayı hedefliyor.

  • Edirne'de Tunca Nehri Kuruma Noktasına Geldi
    09:06 Edirne'de Tunca Nehri Kuruma Noktasına Geldi

    Edirne'de kuraklık nedeniyle dibi gören Tunca Nehri'nde su seviyesi azaldı. Nehrin debisi geçen yıla göre 4 kat azaldı. Kuraklık nedeniyle nehirde adacıklar oluştu ve bazı bölgelerde vatandaşlar rahatça yürüyebiliyor. Canlılar ve tarım da olumsuz etkilendi. Vatandaşlar gelecek dönemler için endişeli.

  • Milli Savunma Bakanlığı'nda basın bilgilendirme toplantısı yapılacak
    09:03 Milli Savunma Bakanlığı'nda basın bilgilendirme toplantısı yapılacak

    ANKA HABER AJANSI 18 NİSAN PERŞEMBE GÜNDEMİ

  • Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier ameliyat oldu
    09:01 Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier ameliyat oldu

    Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'un Gineli futbolcusu Julian Jeanvier, sağ diz iç menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat oldu. Ameliyat sonucunda 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Jeanvier'in sağlığına kavuşması temenni ediliyor.

  • Başkan Mustafa Önsay'dan Milletvekili Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına tepki
    08:57 Başkan Mustafa Önsay'dan Milletvekili Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına tepki

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın Şehir Hastanesi açıklamasına sert tepki gösterdi. Önsay, Kasap'ın Kütahya'ya yapılan hizmetleri görmezden gelip eleştirdiğini belirtti ve bu durumun şehre yapılan bir kötülük olduğunu ifade etti.

  • Antakya'da metruk binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    08:56 Antakya'da metruk binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Antakya ilçesinde Kisecik Mahallesi'nde bulunan metruk bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangının ardından binada soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Tekirdağ'da bir lokantada yangın çıktı
    08:54 Tekirdağ'da bir lokantada yangın çıktı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bulunan bir lokantada gece saatlerinde çıkan yangın sonucunda iş yerinin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederken, emniyet ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın söndürülürken, olayda herhangi bir yaralanma olmazken, büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

  • Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde içkili bir lokantada yangın çıktı
    08:53 Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde içkili bir lokantada yangın çıktı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bulunan bir içkili lokantada çıkan yangın sonucunda iş yerinin büyük bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangın, gece saatlerinde başladı ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Advertisement