Son İş Gününde Üzülmez'i Balaban Temsil Etti - Son Dakika
Güncel

Son İş Gününde Üzülmez'i Balaban Temsil Etti

Son İş Gününde Üzülmez\'i Balaban Temsil Etti

11 Aralık tarihinde Kartepe Belediye Başkanlığına vekalet eden Sevim Balaban, hemşehrilerine Başkan Üzülmez'in yokluğunu hissettirmedi.

11.12.2015 16:37  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle Kartepelilerin yanında olmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in 3 gün şehir dışında olması sebebiyle yerine belediye başkanlığına vekalet eden Meclis Üyesi Sevim Balaban, görev yaptığı süre içerisinde başkanı vekili olarak temsil etti.

Eşme, Derbent, Ataevler Mahalleleri'nde biz dizi inceleme ve ziyarette bulunan Başkan Vekili Balaban, Kartepelilerle biraraya geldi. Balaban, Derbent Mahallesi'nde yaşlı ve hastalara ziyaretleri kapsamında hemşehrilerinin gönlünü aldı.

Derbentin kanaat önderlerinden Hasan Toker'i hasta yatağında ziyaret eden Balaban, Hüseyin ve Fatma Çelik çiftinin elini öpüp hayır duasını aldı. Kalp krizi geçiren Meryem Müesser Tanrıverdi'ye geçmiş olsun dileğinde bulunan Balaban, rahatsızlığı nedeniyle iş sıkıntısı yaşayan Murat Aydoğan'ın istihdamı konusunda da elinden geleni yapacağını söyledi.

Derbent Karmek Merkezi ziyaretinde bayan kursiyerlerle sohbet eden Balaban, Ataevler Mahallesi'nde hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibine de kolaylıklar diledi. Belediye çalışanlarının sıcak ilgisi ile karşılaşan Başkan Vekili Balaban, personelden belediyenin yeni yıl için planlanan kültür ve sanat takvimi hakkında da bilgi aldı.

Eşme'ye geçen Balaban, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yöneticisi Binnur Kaplan'ın yeni dünyaya gelen torunu, Buket ve Tarık Avcı'nın ilk çocuğu olan Metehan'a Hoş geldin Bebek Ziyaretini gerçekleştirdi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal, kültürel belediyecilik hizmetleri kapsamında doğumdan ölüme hemşehrilerine sunduğu hizmetlerin geri dönüşlerinin vatandaş nezdinde memnuniyet verici olduğunu bizzat gördüğünü kaydeden Başkan Vekili Balaban, "Hemşehrilerimizin mutluluklarını, Başkan Üzülmez ile paylaşıp, teşekkürleri bizzat ileteceğim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Son İş Gününde Üzülmez'i Balaban Temsil Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement