Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesinde borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götüren için çalışan seyyar satıcı, trafik kazasında can verdi. Arkadaşları başında dua okudu.

12.07.2016 23:34  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde borçla aldığı seyyar kazanıyla iki çocuğuna ekmek götürmek için çalışan bir kişi, kendisine çarpan aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

ÇADIRINA DÖNERKEN ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, kış aylarında Keşan ilçesinde at arabacılığı yapan ve yaz aylarında da Erikli Sahili'nde kaynamış süt mısır satarak geçimini sağlayan 37 yaşındaki Levent Oksak'a, gece sahilde satış yaptıktan sonra Mecidiye Sahili'ndeki çadırına dönerken otomobil çarptı.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

ARABAYA DEREYE UÇTU

Kaza, Erikli Sahili'nin Mecidiye Sahili istikametinde seyyar arabasını iterek çadırının yolunu tutan Oksak'a, Erikli çıkışındaki köprünün girişinde, arkasından hızlı bir şekilde gelen 25 yaşındaki Şener Engin'in kullandığı 33 AJL 89 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana geldi. Levent Oksak ve seyyar arabasını yaklaşık 30 metre önünde sürükleyen otomobil, kontrolden çıkarak köprünün yanından tuz gölüne bağlanan dereye uçtu.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

SEYYAR SATICI HAYATINI KAYBETTİ

Oksak, olay yerine hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Şener E. ve yanında bulunan arkadaşı 25 yaşındaki Barış K., jandarma ekiplerince ifadeleri alınmak üzere Erikli Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

ARKADAŞLARI BAŞINDA DUA OKUDU

Kazanın ardından olay yerine gelen Levent Oksak'ın yakınları ve arkadaşları, gözyaşlarıyla Oksak'ın cenazesinin başında dua okudu.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

SAVCI İNCELEMEDE BULUNDU

Levent Oksak'ın cesedi, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İncele Ekibi'nin ve nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti

BORÇLA MISIR KAZANI ALDI

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ikamet eden evli ve iki çocuk babası Oksak'ın, kısa süre önce seyyar arabasına mısır kaynatmak için kazan aldığı ve iki çocuğunu okutmak için gecenin geç saatlerine kadar sahil bölgesinde tatil yapan tatilcilere mısır satarak geçimini sürdürdüğü öğrenildi.

Keşan Devlet Hastanesi Morgu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Kazancını Ailesine Götüremeden Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement