Son Kontroller Tok'tan - Son Dakika
Yerel

Son Kontroller Tok'tan

Son Kontroller Tok\'tan

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, temel atma töreni gerçekleşecek olan Derebahçe Sosyal Tesisi için son kontrolleri gerçekleştirdi.

17.08.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, temel atma töreni gerçekleşecek olan Derebahçe Sosyal Tesisi için son kontrolleri gerçekleştirdi.

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ve 18 Ağustos 2015 Salı günü saat 18: 00'de temel atma töreni gerçekleştirilecek olan Derebahçe Sosyal Tesisi ve Yaşam Merkezi'nde son kontroller Başkan Tok tarafından yapıldı. Temel atma törenine sayılı saatler kala alanda son kontrolleri gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, tesisin Samsun'a örnek olacağını belirtti.

Projenin çizilmesinden kısa bir süre sonra inşaata başlandığını ve projelerin artık hız kazandığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Derebahçe Mahallemizde 6 dönüm alan üzerine inşa etmeye başladığımız kültür ve yaşam merkezimizin temel atma törenin 18 Ağustos 2015 Salı günü saat 18.00'de gerçekleştireceğiz. Tesislerimiz şehrimizin büyük bir eksiğini gidererek yediden yetmişe tüm halkımıza hitap edecektir. Allah nasip ederse, bir yıl içerisinde de Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezimizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. İçersinde modern düğün salonu, etüt merkezleri, sinema salonu, fitness salonları, kafeteryası, mescit gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi olacak. Tüm halkımızı bu özel tesisimizin temel atma törenine davet ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son Kontroller Tok'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement