Son Mahalle İftarı Şehitler'de - Son Dakika
Yerel

Son Mahalle İftarı Şehitler'de

Son Mahalle İftarı Şehitler\'de

Hisarcık Kaymakamlığı ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği mahalle iftarlarının sonuncusu Şehitler Mahallesinde yapıldı.

01.07.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Kaymakamlığı ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği mahalle iftarlarının sonuncusu Şehitler Mahallesinde yapıldı.

Şehitler Caddesine kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, iftar programındaki konuşmasına Atatürk Hava Alanında hain bir saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek başladı.

Çalışkan, "Böyle olayları Allah memleketimize bir daha yaşatmasın. Bilindiği gibi Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı ve sorunlarını dinlemeyi amaçladık. Bu çerçevede 6 mahallemizde iftar sofraları kurduk. Hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. Mahalle iftarlarımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son Mahalle İftarı Şehitler'de - Son Dakika


Advertisement