Son Parasını Güvenlik Güçlerine Bağışlayan Buldurluoğlu, Yeni Evine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Son Parasını Güvenlik Güçlerine Bağışlayan Buldurluoğlu, Yeni Evine Kavuştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaymakam Yavuz Arslan'ın Şerife Buldurluoğlu ve kızı tarafından karşılanması Yaptırılan yeni evin kurdelesinin kesilmesi Kaymakam Arslan'ın Buldurluoğlu'na evin anahtarını takdim etmesi Şerife Buldurluoğlu ve kızının evi gezmesi Buldurluoğlu'nun konuşması Kızı Dilek Mincir'in konuşması Son parasını güvenlik güçlerine bağışlamıştı Ekmek alacağı son 1 lirasını güvenlik güçleri için başlatılan kampanyaya bağışlayarak herkesi duygulandıran Şerife Buldurluoğlu, yeni evine kavuştu Buldurluoğlu: "Evin tamamlanmasında ve teslim edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" Mersin'in Aydıncık ilçesinde, ekmek almak amacıyla yanına aldığı 1 lirayı güvenlik güçleri için başlatılan kampanyaya bağışlayarak herkesi duygulandıran Şerife Buldurluoğlu, daha önceki başvurusu üzerine Kaymakamlık ve belediye desteğiyle yaptırılan yeni evine kavuşmanın sevincini yaşadı.

28.04.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaymakam Yavuz Arslan'ın Şerife Buldurluoğlu ve kızı tarafından karşılanması

Yaptırılan yeni evin kurdelesinin kesilmesi

Kaymakam Arslan'ın Buldurluoğlu'na evin anahtarını takdim etmesi

Şerife Buldurluoğlu ve kızının evi gezmesi

Buldurluoğlu'nun konuşması

Kızı Dilek Mincir'in konuşması Son parasını güvenlik güçlerine bağışlamıştı

Ekmek alacağı son 1 lirasını güvenlik güçleri için başlatılan kampanyaya bağışlayarak herkesi duygulandıran Şerife Buldurluoğlu, yeni evine kavuştu

Buldurluoğlu:

"Evin tamamlanmasında ve teslim edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Mersin'in Aydıncık ilçesinde, ekmek almak amacıyla yanına aldığı 1 lirayı güvenlik güçleri için başlatılan kampanyaya bağışlayarak herkesi duygulandıran Şerife Buldurluoğlu, daha önceki başvurusu üzerine Kaymakamlık ve belediye desteğiyle yaptırılan yeni evine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Yaptığı bağışla asker ve polisleri duygulandıran Buldurluoğlu, kızı Dilek Mincir ile yaşamayı arzuladığı ev için 2014 yılının aralık ayında, Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurdu. Maddi durumu iyi olmayan Buldurluoğlu'nun başvurusunu değerlendiren vakıf, evin yapımına onay verdi.

Vakfın, 25 bin liralık yardımı ve Aydıncık Belediyesinin katkılarıyla inşasına başlanan ev, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın da talimatıyla tamamlandı.

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Arslan, evin anahtarını Şerife Buldurluoğlu'na teslim etti.

Evine kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Buldurluoğlu, "Evin tamamlanmasında ve teslim edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Son Parasını Güvenlik Güçlerine Bağışlayan Buldurluoğlu, Yeni Evine Kavuştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son Parasını Güvenlik Güçlerine Bağışlayan Buldurluoğlu, Yeni Evine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement