Ronaldinho İçin Son Teklif 6 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Ronaldinho İçin Son Teklif 6 Milyon Euro

Ronaldinho İçin Son Teklif 6 Milyon Euro

Ronaldinho'yu bitirerek önemli bir transfere imza atmaya hazırlanan Beşiktaş, 5 milyon avroluk teklifi 6 milyon avroya çıkararak bekleyişe geçti.

07.01.2014 08:07  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ronaldinho’yu bitirerek Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, 5 milyon euroluk teklifi 6 milyon euroya çıkararak bekleyişe geçti. Brezilya’dan henüz bir haber almasalar da, buradaki en yüksek teklifi Atletico Mineiro’nun sunması ve bunun bile siyah-beyazlıların altında kalması Beşiktaş’ı iyice umutlandırdı.

Başkan Fikret Orman’ın yönetim toplantısında “Nasılsa 700-800 bin euro gibi maç başı vereceğiz. 6 milyon euroya bu işi bitirin” talimatıyla fiyatın daha da yükseltildiği ortaya çıktı. Böylece transferde ne kadar ciddi olduğunu gösteren Kartal, Atletico Mineiro’nun sunduğu teklifin azlığının yanında, Brezilya’da vergi sisteminin yüksek olması nedeniyle de ümidini iyice artırdı. Yıldız oyuncuya maddi olarak en fazla teklifi yapan kulüp unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, Ronaldinho’nun kabul etmesi halinde,

transferi noktalamak için banka teminatı da sunacak. Orman bu teminatın Ahmet Nur Çebi tarafından verilmesini istedi.

Bu transferdeki tüm rakiplerini saf dışı bırakmak için reklam ve sponsor gelirleriyle, Ronaldinho’ya ekstra kazançlar da yaratacak olan yönetim, transferi bitirmesi durumunda, yıldız futbolcunun ismini paraya çevirebilmek için, Uzak Doğu, Dubai, Avrupa, ABD ve Brezilya’da yapılacak turnuvalara katılmayı da planlıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ronaldinho İçin Son Teklif 6 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement