Sonar Istanbul" 24-25 Mart'ta Yapılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Sonar Istanbul" 24-25 Mart'ta Yapılacak

Zorlu Performans Sanatları Merkezi organizasyonu ve Charm Music iş birliğiyle düzenlenecek "Sonar Istanbul" etkinliği, 24-25 Mart'ta gerçekleştirilecek.

10.02.2017 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu Performans Sanatları Merkezi organizasyonu ve Charm Music iş birliğiyle düzenlenecek "Sonar Istanbul" etkinliği, 24-25 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Müzik, yaratıcılık ve teknolojiyi buluşturan etkinlikte, Moderat, Roisin Murphy, Nina Kraviz, Floating Points, Clark, Kode9, Weval ve Tim Hecker sanatseverlerle buluşacak. Yerli sanatçılara global bir festivalde performans sergileme fırsatı sunulan etkinlikte, Vildan Gündüz, Style-ist, Büber, Villette, Fasitdaire, İpek Görgün & Biblo, Mabbas, Seretan, Fuchs & Cervus ile Doğu Orcan da sahne alacak.

Etkinliğin Sonar+D bölümünün içeriğinde ise görsel, işitsel performanslar, kültür teknoloji alanındaki önemli başlıkların konuşulacağı paneller, ses enstalasyonları ve atölyeler yer alacak.

Şimdiye kadar Türkiye'de gerçekleşen tüm festivallerden ayrışan etkinlik, ilk kez 1994'te Barselona'da gerçekleştirildi. Bugüne kadar 27 farklı şehirde 55 kez düzenlenen Sonar, kültür sanat dünyasının evrimine ve geleceğe uzanan yaratıcılıklara ev sahipliği yapıyor.

Sonar, Avrupa'nın en prestijli festivalleri arasında yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sonar Istanbul' 24-25 Mart'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement