Sonbaharda 10 Kilometrelik Doğa Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Sonbaharda 10 Kilometrelik Doğa Yürüyüşü

Sonbaharda 10 Kilometrelik Doğa Yürüyüşü

TÜGVA, Esbike Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı ve Esdağ Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu üyeleri, sonbahar mevsiminde doğa yürüyüşü yaptı.

16.11.2015 12:38  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Esbike Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı ve Esdağ Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu üyeleri, sonbahar mevsiminde doğa yürüyüşü yaptı.

TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliğinin düzenlediği 1. Tügva Dağ Yürüyüşü, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Esbike ve Esdağ gruplarının desteğiyle gerçekleşen yürüyüşe 100 kişi katıldı. Ayılı Vadide başlayan ve 10 kilometrelik rotada devam eden etkinlikte, Tandır Köyünden Dağ Küplü köyüne yürünüldü. Üyeler, orman içerisinde bulunan yeşil patikalarda ve şelalelerin yanında yürümenin keyfini yaşadı. Ekip liderlerinin topladıkları kanlıca mantarları ise katılımcılara enerji depolattı. Tügva İl Temsilcisi Fatih Sert ve Esbike Kaptanı Gökay Konak, bu etkinliklerin sürekliliğinin sağlanacağını belirterek, "Etkinliker devam edecek ve sosyal medyada paylaşımlarımızı takip ederek tüm halkımız bu tarz etkinliklere katılabilirler" dediler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sonbaharda 10 Kilometrelik Doğa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement