Sönmez: "Kartepe Gerçek İlçe Kimliğine Kavuşacak" - Son Dakika
Güncel

Sönmez: "Kartepe Gerçek İlçe Kimliğine Kavuşacak"

Sönmez: "Kartepe Gerçek İlçe Kimliğine Kavuşacak"

Yaşar Sönmez, Uzunçiftlik Beşevler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Beldenin eski Belediye başkanı olan Yaşar Sönmez'e vatandaşların ilgisi büyük oldu.

28.12.2013 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sönmez'in vatandaşlarla yaptığı toplantıya CHP Kartepe İlçe başkanı av. Başar değer, Uzuntarla eski Belediye Başkanı Ömer Hazer ile Köseköy Belediye eski başkanı Selahattin Altunkaya, Sarımeşe eski Belediye Başkanı Çetin doyuran ile belediye Meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

Sönmez vatandaşlara yaptığı konuşmada, Kartepe'nin ve Uzunçiftliğin her tarafını ve sorunlarını yakından bildiğini, projeleri de buna göre hazırladıklarını ifade ederek, 30 Mart'ta Kartepe'de yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Sönmez ve ekibinin ikinci durağı ise Köyeköy İstasyon Mahallesinde bir kahve toplantısı oldu. Belediye meclis üyesi aday adaylarından Temel Ofluoğlu ve Necati Pehlivan'ın organize ettiği toplantıda vatandaşlarla buluşan Sönmez, hem Köseköy bölgesinin hem de İstasyon Mahallesinin eksiklerini masaya yatırdı.

İŞİN EHLİ KADROLAR

Sönmez, Köseköy'ün mimarlarından eski Başkan Selahattin Altunkaya, Uzuntarla'nın mimarlarından eski başkan Ömer Hazer, Sarımeşe'nin mimarı Çetin Doyuran ve bölgenin yakından tanıdığı isimlerin çalışmalarda kendisine büyük güç kattığını ifade ederek," bilinçli, tecrübeli ve işinin ehli kadrolarla ülkenin en güzel bölgelerinden biri olan Kartepe'de büyük ve imrenilecek projelere imza atacağız" dedi.

İlçe olmasına rağmen hala ilçe kurumlarının yeterince oluşturulamadığına dikkat çeken Sönmez, eskim beldelerin sorunlarının çözülemediğini, belediye hizmet binası ve hastane gibi çok sayıda hizmete ihtiyaç olduğunu vurguladı. Sönmez, 30 Mart'ta kendilerine destek verilmesini de istedi.
Sönmez, yerel seçimleri kazanacaklarına inandığını da tekrarladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez: 'Kartepe Gerçek İlçe Kimliğine Kavuşacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement