Sönmez: "Vatandaşın ve Beldelerin Yüzde Yüzünü Kucaklayacağız" - Son Dakika
Güncel

Sönmez: "Vatandaşın ve Beldelerin Yüzde Yüzünü Kucaklayacağız"

Sönmez: "Vatandaşın ve Beldelerin Yüzde Yüzünü Kucaklayacağız"

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, dün gece Köseköy merkezde bir kahvede vatandaşlarla buluştu.

07.01.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, dün gece Köseköy merkezde bir kahvede vatandaşlarla buluştu. Sönmez'e İlçe Başkanı Av. Başar Değer, Köseköy'ün eski belediye başkanlarından Selahattin Altunkaya ve Uzuntarla eski belediye başkanı Ömer Hazar ile belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

Vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Köseköylülerin efsane Başkanı Selahattin Altunkaya, ilk gözağrısı olduğunu, bölgeyi taşı ile toprağı ile iyi bildiğini, nereye ne yapılması gerektiğini saptadıklarını ifade ederek, Köseköylülerin bu kadroya sahip çıkmasını istedi.

Yaşar Sönmez ise yaptığı konuşmada,"Belediyecilik hizmet işidir. Bu göreve talibiz. Belediyecilikte tecrübe ve birikim çok önemlidir. Bizde geçmişte Kartepemize hizmet etmiş tecrübeli başkanlarla yola çıktık. Belediyecilik üretken ve şeffaf bir şekilde yönetmekte çok önemlidir. Her birimizin geçmişi bellidir. Bunun da sözünü veriyoruz. Belediyecilikte rozet çıkarmak önemlidir. Biz CHP'lilerin değil tüm halkın belediyesi, herkesin başkanı olacağız. Tüm halkı, ayrımsız bir şekilde kucaklayacağız. Yine 10 beldeden oluşan bir ilçenin hepsini kucaklayacağız"dedi.

Köseköy'ün sanayiden, sağlıktan, eğitimden, ulaşımdan, imardan, çevreden, alt ve üst yapıdan, işsizlikten yana çok sayıda sorunu bulunduğuna ve bunları tek tek tesbit ettiklerine dikkat çeken Sönmez, "Merak etmeyin muhtarlarımızla, derneklerimizle elele vererek hepsinin altından kalkarız. Marka bir kent yaracağımızdan şüpheniz olmasın."diye konuştu.

Sönmez, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez: 'Vatandaşın ve Beldelerin Yüzde Yüzünü Kucaklayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement