Sony'den Yılda Bir Tane Üst Düzey Telefon Gelecek! - Son Dakika
Teknoloji

Sony'den Yılda Bir Tane Üst Düzey Telefon Gelecek!

Sony\'den Yılda Bir Tane Üst Düzey Telefon Gelecek!

Yayınlanan yeni rapor Sony'nin stratejisindeki değişimi ortaya çıkardı.

24.10.2014 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Digitimes'in Tayvanlı tedarik zinciri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Sony yılda iki yeni amiral gemisi modeli yerine bir tane çıkartmaya hazırlanıyor. Kaynaklar donanımsal rekabette yavaşlama ve olgunlaşan üst düzey akıllı telefon segmenti için Sony'nin yol haritasını gözden geçirdiğini belirtiyor. Sony'nin üst düzey modeller için odaklanacağı da vurgulanıyor.



Bir aralar isimsiz kaynaklar tarafından Sony'nin tek telefona döneceği ileri sürülmüştü, son rapor eski iddiaları teyit ediyor. Daha önce yayınlanan birkaç analist raporunda da Sony'nin yılda bir amiral gemisi politikasına geçeceği öngörüldü.


Diğer yandan yılda iki üst düzey telefon politikasını farklı açıyla ele alanlar var. Digitimes'ın belirttiklerine ek olarak Çin medyasında çıkan habere göre bir piyasa gözlemcisi Samsung'un yılda iki tane üst düzey cihaz çıkardığını (Galaxy S ve Note), fakat bu cihazların farklı segmentlere hitap etmesi nedeniyle Koreli şirketin stratejisinin doğru olduğunu açıkladı. Apple'ın da ayrı zaman dilimleri yerine aynı anda yeni iPhone'ları piyasaya sürerek, bir anlamda bu politikaya döndüğünü belirtti.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony'den Yılda Bir Tane Üst Düzey Telefon Gelecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement