Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor - Son Dakika
Teknoloji

Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor

Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor Konsept çizimleri ile ismini duyuran ve diğer bazı ünlü yapımlarda da adı geçen Ioan Dimitrescu çizim paylaşımları yapılan bir sitede yeni çizimlerini yayımladı.

28.04.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

sony-playstation-vr-oyunlari

Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor

Konsept çizimleri ile ismini duyuran ve diğer bazı ünlü yapımlarda da adı geçen Ioan Dimitrescu çizim paylaşımları yapılan bir sitede yeni çizimlerini yayımladı. Bu çizimlerin ardından gelen haberler ise bu çizimlerin Sony firmasının geliştirdiği yeni bir oyun olabileceği ortaya çıktı.

Bu yeni oyun Vahşi Batı (Western) temalı bir oyuna benzediği çizimlerden de açık ve görülüyor. Buradan yürütülen tahminler üzerine konuşacak olursak bu yeni oyun Playstation VR projesi ile alakalı oyunlardan bir tanesi olabileceği aşikar. Çünkü Ioan Dimitrescu aynı zamanda Sony firmasının Londra'da bulunan stüdyolarında çalışıyor. Çalıştığı projeler arasında PS WR Worlds ve VR Luge var.

Görünen o ki arka planda ciddi bir çalışma var ve Playstation VR ile alakalı sürdürülen çalışmalar da zaten hız kazanmış durumda. 2016 yılının Virtual Reality (VR) yılı olduğunu da düşündüğümüzde bu haberlerin hiç birinin boş yere çıkmadığını da az çok anlayabiliyoruz.

İşte sanatçının paylaşım yaptığı o çalışmalar;

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Sony Western Temalı Yeni Oyun Geliştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement