Sony Xpeira Z5'in Kullanım Videosu Sızdı - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xpeira Z5'in Kullanım Videosu Sızdı

Sony Xpeira Z5\'in Kullanım Videosu Sızdı

Sony'nin yeni amiral gemileri tanıtıldı.

31.08.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium'un bu hafta resmiyete kavuşması bekleniyor. Geçmişte yeni telefonların bazı özellikleri raporlanmıştı. Şimdi sızdırılan videoda Sony Mobil Fransa'nın Pazarlama Yöneticisi Olivier Terme yeni telefonları tanıtıyor. Bazı anahtar noktaları doğruluyor. Parmak izi taramasına sahip ilk Sony Xperia modelleri.


Arka kamera 23 MP ve 5x yakınlaştırma yapıyor. Olivier Terme yakınlaştırmada görüntünün temiz kaldığını belirtmiş. Kamera 0.03 saniyelik odaklama süresi ile mobil pazarda en hızlı otofokus yapma özelliğine sahip. Sony yazılımda yaptığı optimize ile daha iyi fotoğraflar sunuyor. Süper Otomatik modunda (Superior Auto) 8MP (16:9), 20MP (16:9) ve 23MP (4:3) olmak üzere üç farklı çözünürlük seçeneği de seçilebilir. Kamera hakkında anlatılan bu özelliklerin hepsi üç model için de geçerli.


Telefonlarda kapaksız microUSB girişi (Aynı M4 Aqua gibi) var. Suya ve toze karşı dayanıklıklar (Muhtemelen IP68 sertifikası). Belirtilenlere göre üç telefon da iki günlük kullanım süresi sunuyor. Özellikle 5.5 inç'lik 4K ekranlı Xperia Z5 Premium'u ele alırsak pil süresi şaşırtıcı. Kısaca anlatılanların özeti bu şekilde. Videodan ise telefonların nasıl gözüktüklerine bakabilirsiniz. İyi seyirler.



Videoda herhangi bir sorun olursa buraya tıklayın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony Xpeira Z5'in Kullanım Videosu Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement