Sony Xperia Z4'ten Yeni Sızıntı - Son Dakika
Teknoloji

Sony Xperia Z4'ten Yeni Sızıntı

Sony Xperia Z4\'ten Yeni Sızıntı

Ocak ayında tanıtılacağı tahmin edilen Sony Xperia Z4'ün ekranına dair yeni sızıntılar yaşandı.

16.11.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin 5 Ocak 2015 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni nesil amiral gemisini tanıtacağı tahmin ediliyor. Söz konusu etkinlik için geri sayım devam ederken Sony Xperia Z4'ten de haberler gelmeye başladı. Son gelen sızıntılar ise söz konusu akıllı telefonun LCD ekranını ortaya çıkardı.


Son zamanlarda Sony Xperia Z4'ün 5.5-inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacağı söylenmişti. Bugün gelen yeni sızıntılar ise bu söylentileri bir nebze de olsa doğruluyor. Sony Xperia Z4'ün dokunmatik LCD ekranın Digitizer'ı sızdırıldı. Ayrıca söz konusu fotoğraflarda Sony Xperia Z3 ile karşılaştırma da yapılıyor. Fotoğraflara bakılarak ön tarafta yer alan hoparlör ve ön kameranın yer değiştirdiğini söylemek mümkün. Sony Xperia Z3'ün alt tarafında yer alan hoparlörün de yan tarafa taşındığı görülüyor.


Öte yandan 5 Ocak tarihinde resmiyete kavuşması beklenen Sony Xperia Z4'ün 4GB RAM ve Snapdragon 810 yonga seti ile birlikte geleceği iddia ediliyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sony Xperia Z4'ten Yeni Sızıntı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement