Sorar: "Eleştirilere Hizmetle Cevap Vermelerini Beklerdik" - Son Dakika
Politika

Sorar: "Eleştirilere Hizmetle Cevap Vermelerini Beklerdik"

Sorar: "Eleştirilere Hizmetle Cevap Vermelerini Beklerdik"

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ‘2 yıldır hizmet üretmediği’ yolundaki eleştirilere hakarete varan sözlü cevaplar aldıklarını söyledi.

26.01.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin '2 yıldır hizmet üretmediği' yolundaki eleştirilere hakarete varan sözlü cevaplar aldıklarını söyledi.

Sorar, yaptığı açıklamada, "Adana'nın hizmetten yoksun kaldığına dair eleştirilerimize karşı hizmetle cevap vermek yerine sığ, bir o kadar basit bir şekilde kelimeleri yan yana getirerek gündemde kalmak isteyen Adana Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin açıklamaları, maalesef pencereye buğu ile yazılmış bir kaç harften öteye geçmeyi başaramıyor. İnsanların eleştirilere cevap vermek yerine tepki sözleri sıralamalarını dinlemek hep hoşuma gitmiştir. Çünkü insanlar bu durumlarda, yapmak istedikleri ama yapamadıkları şeyleri anlatırlar. Adana'nın ve Adanalının sorunlarını dile getiren, çözüm önerileri sunan, yetkililer tarafından çözüm üretilmesini bekleyen grup başkan vekilimiz mi Adana'ya yabancı yoksa sizler mi vatandaşa ve sorunlara kulak tıkayarak, görmezden gelerek sorunlara Fransızsınız. Hizmet için yapılan eleştirileri şahsa indirgemek peşinen hizmetsizliği kabul etmektir" dedi.

Hizmet üretmek yerine, cümlenin öznesine mana yüklemek isteyenler kervanına MHP Meclis Üyesi Murat Cevheribucak'ın da katıldığını ifade eden Sorar, şöyle devam etti:

"Hızını alamayıp tüm eczacılara hakaret etmeyi ihmal etmemiş. Bizim Grup Başkan Vekilimiz Ecz. Ozan Gülaçtı'nın mesleğiyle dalga geçmek için 'Bu iş eczanede, su topu satmaya benzemez' demiş ve Türkiye'deki 25 bin civarındaki eczacıyı 'Su topu satıcısı' olarak nitelendirerek talihsiz bir açıklamaya imza atmıştır. Eczaneler su topu değil, şifa dağıtan yerlerdir. Eczaneler bizim en yakın sağlık danışmanımızdır. Bu konuda eczacılar odasının ve tüm eczacıların, sektörleri için yapılan bu talihsiz hakareti kınayacağından hiç şüphem yok. Hatta MHP Kozan Meclis Üyesi Ecz. Oğuz Arık'ın da bir eczacı olarak tüm eczacılar gibi partilisinin 'Su topu satıcısı' hakaretine üzüldüğünden eminim. Herkesin fobileri vardır. Adana Büyükşehir yetkililerinin fobisi de, hizmetsiz kalan Adana ile ilgili birilerinin kalkıp, büyükşehir yetkililerinin yüzüne karşı hizmetsizliği söylemesi. Sayın Cevheribucak'ın söylediklerine bakınca anladığımız, büyükşehirde eleştirilerden kimsenin alınacak derse ihtiyacının olmadığıdır. Bizim bildiğimiz tek şey var o da, hizmetsiz geçen kaybettiğimiz koca iki yılın geri gelmeyeceği ve önümüzdeki üç yılın da, geçmiş yılların referansı niteliğinde olacağıdır. Son olarak Sayın Cevheribucak, her eleştiriye çözüm üretseniz ve eleştirileri hizmetle çürütmeyi deneseniz emin olun daha başarılı olursunuz. Ayrıca hizmetlerinizi anlatmak yerine agresif sözleriniz Adanalının her derdine deva olsaydı, eczaneler antidepresan ilaçlarının tamamını raflarından indirirdi." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sorar: 'Eleştirilere Hizmetle Cevap Vermelerini Beklerdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement