Sorgun'da Hediyelik Eşya Kutusu Üretilecek - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Hediyelik Eşya Kutusu Üretilecek

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi, hediyelik eşya kutusu imalatına başladı.

15.07.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi, hediyelik eşya kutusu imalatına başladı.

Kutu imalat atölyesini gezen Kaymakam Levent Kılıç, yaptığı açıklamada, Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün çok çeşitli alanlarda kurslar açtığını, açılan bu kurslarda hediyelik eşya ürettiğini söyledi.

Özellikle çini ve bakır işleme kurslarında imal edilen hediyelik eşyaların ilgi gördüğünü kaydeden Kılıç, bu hediyelerin kutularının da bundan böyle Halk Eğitimi Merkezi'nde yapılacağını belirtti.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Erol ise ürettikleri çini ve bakır işlemelerin ilgi gördüğünü, ancak kutulamada sorun yaşadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Müdürlüğümüz atölyelerinde yapılan çini ve bakır işlemeler için kutulara ihtiyacımız oluyordu. İstediğimiz zaman da kutu temin edemiyor, fiyat açısından da maliyeti yüksek oluyordu. Bu sorunları yaşamamak için kendi atölyelerimizde kutu imal etme kararı aldık. Bunun için bir usta öğretici bulduk ve kurs açmaya karar verdik. Bundan böyle kursiyerlerimiz hediyelik eşyaların yanı sıra bunların kutularını da yapacaklar. Böylelikle hem biz kutuları yarı fiyatına mal edeceğiz hem de kursiyerlerimize yeni bir ekmek kapısı açmış olacağız." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Hediyelik Eşya Kutusu Üretilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement