Sorgun'da Lösemi Hastası Mikail Arslan Yararına Düzenlenen Turnuva Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Lösemi Hastası Mikail Arslan Yararına Düzenlenen Turnuva Tamamlandı

Sorgun\'da Lösemi Hastası Mikail Arslan Yararına Düzenlenen Turnuva Tamamlandı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde lösemi hastalığına yakalanan 9 yaşındaki Mikail Arslan yararına düzenlenen 'Halı Saha Futbol Turnuvası' tamamlandı.

25.07.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde lösemi hastalığına yakalanan 9 yaşındaki Mikail Arslan yararına düzenlenen 'Halı Saha Futbol Turnuvası' tamamlandı.

Sorgun Poyraz Halı Saha Tesisleri, lösemi hastalığına yakalanan Yavuz Selim İlköğretim Okulu 2. Sınıf Öğrencisi Mikail Arslan yararına düzenlediği futbol turnuvası sonunda Beyza Kuyumculuk ve İnşaatspor birinci, Sorgun Atletikspor ikinci, Bölükbaşı Kırahathanesi ise üçüncü oldu. Daha önceki yıllarda da birçok turnuva düzenledikleri belirten işletme sahibi İsmail Yıldız, "Daha önceki yıllarda çok sayıda futbol turnuvası düzenledik. Ancak bu yıl yapmış olduğumuz turnuvanın hem maddi hem de manevi çok büyük bir önemi vardı. İlçemiz Yavuz Selim İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi lenfoblastik lösemi hastalığına yakalanan 9 yaşındaki Mikail Arslan'a yararına düzenlediğimiz bu turnuvada yaklaşık bin 200 TL nakit para topladık. Ankara Dış Kapı Çocuk Sağlığı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Mikail Arslan'ın tedavisinde kullanılmak üzere bu parayı ailesine vereceğiz. İnşallah Mikail kardeşimiz kısa sürede iyileşerek tekrar eski sağlığına kavuşur." dedi.

Turnuva sonunda ödülleri veren Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş ise, Yozgat merkez ve ilçelerinde bu tür turnuvaları duydukça çok memnun olduklarını belirterek turnuvada emeği geçen bütün herkese teşekkür etti. Turnuvada birinci olan Beyza Kuyumculuk ve İnşaatspor takım kaptanı Bünyamin Akkan'da, Sorgun'da bu tür turnuvaların düzenlemesi kendilerin çok memnun ettiğini, ayrıca buradan toplanan gelirin lösemi hastası Mikail Arslan'a verilmesi kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirtti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Lösemi Hastası Mikail Arslan Yararına Düzenlenen Turnuva Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement