Sorgun'da Ümitler Tekvando Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Ümitler Tekvando Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor

Sorgun\'da Ümitler Tekvando Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor

02-05 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Ümitler Tekvando Şampiyonası hazırlıkları Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devam ediyor.

27.06.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

02-05 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Ümitler Tekvando Şampiyonası hazırlıkları Yozgat'ın Sorgun ilçesinde devam ediyor.

Sorgun, Nevşehir, Tokat ve Niğde illerinden katılan toplam 55 sporcu, Sorgun Kapalı Spor Salonunda bir araya geldiler. Sorgun Belediyespor Tekvando Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, Ağustos ayından yapılacak olan müsabakalar öncesinde diğer illerden gelen 55 sporcu ile antrenman yapmak imkanı bulduklarını belirterek "Türkiye şampiyonası öncesinde Nevşehir'den 18 sporcu, Niğde'den 4 sporcu, Tokat'dan 5 sporcu ve Sorgun'dan 28 sporcuyu bir araya toplayarak antrenmanı yapma imkanı bulduk. Burada bir dostluk içerisinde karşılıklı, birbirimizi incitmeden müsabakalar yapacağız. Türkiye şampiyonası öncesinde yapacağımız bu müsabakalar bizler için önem teşkil ediyor. İnşallah bu müsabakalardan başarıyla döneriz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Ümitler Tekvando Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement