Sorgun'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika
Yerel

Sorgun'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

Sorgun\'da Vergi Rekortmenlerine Ödül

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, 2013 yılı vergi rekortmenlerine plaket verdi.

23.06.2014 12:37  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 2013 yılı vergi rekortmenlerine plaket verildi. Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen plaket törenine Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı Özgür İpek, Yozgat Defterdarı Abdurrahman Altındağ, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Şen, Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Güllü Karataş, işadamları ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, verginin tam tahsil edilmesinin o devletin güçlü bir devlet olması anlamına geldiğini, güçlü devlet olmanın birinci şartının vergi olduğunu belirtti. Kaymakam Kılıç, kamu görevlilerinin maaşlarının toplanan vergilerle ödendiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "Bizlerin maaşlarının düşük, ya da yüksek olması bile vergilerin toplanmasına bağlı. Ülkemizde bazı illerde toplanan vergiler harcamaların çok altında. Bu illerden biri de Yozgat'tır."

Yozgat Defterdarı Abdurrahman Altındağ ise Yozgat'ta 19 bin 132 vergi mükellefi bulunduğunu, bunun 4 bin 175 nin Kurumlar Vergisi, 2 bin 323 ünün de Gelir vergisi mükellefi olduğuna değindi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun'da Vergi Rekortmenlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement