Sorgun'da Yanan Tekstil Fabrikasıişçilerinden Eylem - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da Yanan Tekstil Fabrikasıişçilerinden Eylem

Sorgun\'da Yanan Tekstil Fabrikasıişçilerinden Eylem

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 2 gün önce yanan tekstil fabrikasında yangını çıkarttığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin serbest bırakıldığı haberini duyan fabrika işçileri, Sorgun Hükümet binası önünde toplanarak eylem yaptılar.

08.10.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 2 gün önce yanan tekstil fabrikasında yangını çıkarttığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin serbest bırakıldığı haberini duyan fabrika işçileri, Sorgun Hükümet binası önünde toplanarak eylem yaptılar.

İddiaya göre şüphelinin daha önce fabrikada işçi olarak çalıştığı, sevdiği iş arkadaşından karşılık göremediği ve rahatsızlık verdiği gerekçesiyle işten çıkarıldığı ve bu yüzden fabrikayı yaktığını öne sürüldü.Şüphelinin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığını duyan 150 fabrika çalışanı, Sorgun Hükümet binası önünde toplandı. İşçiler adına açıklama yapan Nuray Erkuş, "Bizlere bu mağduriyeti yaşatan bu şahısın serbest kaldığın ve halk arasında dolaştığını öğrendik. Biz 150 işçi şuanda mağduruz. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz. Devlet büyüklerimizden işyerimizin yeniden kalkınması için yardımlarını bekliyoruz. Devlet büyüklerimizin bizim yenide iş hayatına dönmemiz için yardım etmelerini bekliyoruz. İşyerimiz bizim evimiz gibiydi. her şeyimiz yakıldı yıkıldı. Bu şahıs neden dışarıda. Biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz" dedi.

İşçiler, yaptıkları açıklamalarından ardından dağıldı. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sorgun'da Yanan Tekstil Fabrikasıişçilerinden Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement