Sorgun İlçesi, Çini'de Kütahya'ya, Bakır İşlemeciliğinde Erzincan'a Rakip Olacak - Son Dakika
Yerel

Sorgun İlçesi, Çini'de Kütahya'ya, Bakır İşlemeciliğinde Erzincan'a Rakip Olacak

Sorgun İlçesi, Çini\'de Kütahya\'ya, Bakır İşlemeciliğinde Erzincan\'a Rakip Olacak

Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, daha önce sipariş ettiği 140 parça hediyelik eşyayı Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden teslim aldı.

15.08.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, daha önce sipariş ettiği 140 parça hediyelik eşyayı Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden teslim aldı.

Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen teslim törenine Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Erol ve kursiyerler katıldı.

Teslim töreninde konuşan Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, daha önce sipariş ettikleri 140 parça hediyelik eşyayı teslim aldıklarını belirterek, "Sorgun potansiyeli yüksek, aynı zamanda hızla gelişen bir ilçemiz. Geçtiğimiz yıllarda Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan hediyelik çinilerin ardından, bu yıl da üretimine yeni başlanan bakır işlemeciliği ile Sorgun hediyelik eşya konusunda oldukça ön plana çıkmaya başladı. Bu konuda bizlerde yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimize nasıl bir hediye sunalım konusunda düşünürken, Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılan çinileri ve bakır işlemelerini gördük. Bunun üzerine Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 140 parça hediyelik eşya siparişi verdik. Yaklaşık 2 aylık bir çalışmanın ardından kursiyerlerimiz hediyelik eşyalarımızı hazırladılar. Artık Sorgun'da da bu tür hediyelik eşyaların yapıldığını bütün herkes duyacak" dedi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ise, Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun'un Sorgun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ederek "Sorgun her alanda olduğu gibi hediyelik eşya alanında da hızla gelişiyor. Geçen yıl çini ile başlayan hediyelik eşyalarımız, bu yıl bakır işlemeciliği ve hediyelik kutuya kadar uzandı. Artık kursiyerlerimiz ürettikleri ürünleri pazarlama hiçbir sorun yaşamıyorlar. Çinicilikte Kütahya'ya, bakır işlemeciliğinde ise Erzincan'a rakip olacağız" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun İlçesi, Çini'de Kütahya'ya, Bakır İşlemeciliğinde Erzincan'a Rakip Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement