Sorgun Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ek Kömür Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sorgun Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ek Kömür Yardımı

Sorgun Sydv\'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ek Kömür Yardımı

Sorgun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ağır geçen kış mevsiminde kömürü tükenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara 750 kilo ek kömür yardımında bulunacak.

02.03.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ağır geçen kış mevsiminde kömürü tükenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara 750 kilo ek kömür yardımında bulunacak.

Sorgun Kaymakam Ali Arslantaş, kış mevsiminin ağır geçtiğini dolayısıyla da kömür tüketiminin fazla olduğunu belirterek, kömürü tükenen ihtiyaç sahibi vatandaşların mağdur olmaması için 750 kilo ek kömür yardımında bulunacaklarını söyledi. Kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara vakıf tarafından 1,5 ton kömür yardımı yapıldığını belirten Kaymakam Arslantaş, "Kış mevsiminin önceki yıllara göre daha soğuk geçmesi sebebiyle kömür tüketimi de fazla oldu. Özellikle geceleri havaların soğuk geçmesi dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağdur olmaması için 750 kilo kömür yardımında bulunacağız. Kış mevsimi öncesi 6 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımıza toplam 9 bin ton kömür dağıttık. Kömürü biten vatandaşlarımızın vakfımıza müracat etmeleri sonucunda tekrar karar alarak 4 bin 500 ton kömür dağıtacağız. Böylelikle bu yıl dağıttığımız kömür toplamda 13 bin 500 tona ulaşmış olacak" dedi.

Kaymakam Arslantaş, ihtiyaç sahibi vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunarak kömür fişlerini alabileceklerini de sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Sydv'den İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ek Kömür Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement