Sorgun Tso Akreditasyon Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sorgun Tso Akreditasyon Çalışmaları

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, akreditasyon çalışmaları kapsamında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ettiklerini söyledi.

25.11.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Arslan, akreditasyon çalışmaları kapsamında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ettiklerini söyledi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Meclis Başkanı Rıfat Kaplan ve Genel Sekreter Sami Erdoğan ile yaptıkları ziyarette 11'inci akreditasyon sürecindeki çalışmalarında kıyaslama yapma imkanı bulduklarını ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin oda ve borsaların saygınlığının artırılması, sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk oda sisteminin Avrupa sistemine uyumunun sağlanmasını amaçladığını belirten Arslan, oda olarak kurumsallaşma ve gelişim için büyük çaba harcadıklarını vurguladı.

Arslan, "Üyelerimize kanundan kaynaklanan belge hizmetlerinin dışında da birçok hizmetler sunmaktayız. Kurumlar da insanlar gibi canlı yapılardır. Her zaman geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekir. Akreditasyon, oda hizmetlerimizde katma değer yaratacak ve üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmamızı sağlamaya yardımcı olacaktır. Bu tür kıyaslama çalışmalarının akreditasyon sürecinde olan odamızın çalışmalarına önemli ölçüde katkı sağlayacaktır" dedi

Üzeyir Arslan, ziyarette Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sorgun Tso Akreditasyon Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement