Eyyübiye'deki Sorunlar İçin Turkuaz Masa Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Eyyübiye'deki Sorunlar İçin Turkuaz Masa Kuruldu

Eyyübiye\'deki Sorunlar İçin Turkuaz Masa Kuruldu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi, halkın sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi amacıyla yeni bir birim olan Turkuaz Masa'yı kurdu.

24.10.2014 20:30  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi, halkın sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi amacıyla yeni bir birim olan 'Turkuaz Masa'yı kurdu.

'Turkuaz Masa' adı verilen birim, yol, kaldırım, park, bahçe, temizlik hizmetleri ile zabıta hattına şikayetler gibi konularda halka hizmet verecek. Vatandaşların 315 66 67 numaralı telefon aracılığıyla ulaşabileceği birimde personeller hizmet vermeye başladı. Eyyübiye Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Turkuaz Masa, belediyenin ek hizmet binası giriş katında faaliyet gösteriyor.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, vatandaşların şimdilik mesai saatleri içinde birime ulaşıp sorun, dilek ve şikayetlerini ulaştırabileceklerini belirtti. Belediye ile vatandaş arasında iletişimi daha verimli bir şekilde sağlanması amacıyla kurulan Beyaz Masa'da alınan şikayetler, bilgisayardan sisteme girilecek. İlgili birimlerin görüp müdahale edebileceği sorun olumlu yada olumsuz sonuçlandırıldıktan sonra yine Turkuaz Masa aracılığıyla vatandaşın bilgilendirilmesi öngörülüyor.

Yeni bir belediye olmaları nedeniyle bölge halkının 6 aydır Bimer üzerinden bize ulaşabildiğini belirten Başkan Yardımcısı Küçük, insanların artık Turkuaz Masa ile irtibat kurarak kolaylıkla sorunun çözümü için girişimde bulunabileceğini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyyübiye'deki Sorunlar İçin Turkuaz Masa Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement