Sos'tan İhtiyaç Sahibi 50 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sos'tan İhtiyaç Sahibi 50 Aileye Gıda Yardımı

ANKARA (İHA) – Ankara’da onursal başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardımı yapıldı.

31.12.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – Ankara'da onursal başkanlığını Nevin Gökçek'in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardımı yapıldı.

Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Vakıf Başkanı Ali İlkbahar, Vakıf üyeleri ve aileler katıldı. Gıda dağıtım etkinliğinde bir konuşma yapan Nevin Gökçek, her şeyin başının sağlık olduğunu belirterek, "En önemli şey sağlıktır. En büyük zenginlik sağlıktır. Ondan sonra huzur gelir. Huzur olmayan bir evde istediğiniz kadar her şeyin en güzelini yiyin, en güzelini giyin hiçbir anlamı yok. Üçüncüsü ise maddiyattır" dedi.

Gökçek, her ailenin bir sorunu olduğunu belirterek, "Biliyorum buradaki bütün bayan arkadaşlarımızın dertleri var. Hepimizin bir derdi var. Başkasının derdiyle dertleneceğiz, başkası ağlarken biz de ağlayacağız, başkası gülerken biz de güleceğiz. Allah'tan 2015'in ilk önce tüm dünyaya, Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Savaşlar bitsin istiyorum" diye konuştu.

Kadınlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Gökçek, "Yavrularınızı ne olursa olsun takibe alın. Okula götürün, okuldan alın. Arkadaşlarına çok güvenmeyin. Çünkü ortam çok kötü. En korkulacak şey şu anda madde bağımlılığı" dedi.

Nevin Gökçek, kadınlara okuma yazma öğrenmeleri önerisinde de bulunarak, annelerin çocuklarıyla beraber evde okuma yazma öğrenebileceklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'ne de çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gökçek, uyguladığı sosyal projelerin tüm belediyelere örnek olduğunu belirtti. Konuşmasında vakfın çalışmalarına da değinen Nevin Gökçek, "Ben buradan vakıfta çalışan tüm arkadaşlarıma, yöneticilere, yönetim kuruluna hizmet eden bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

SOS Vakfı Başkanı Ali İlkbahar ise, "Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı, 2014 yılında gerçekten fakir fukaranın, yoksulun, çaresizin yardımına koşmuş, bu konuda başarılı bir yıl geçmiştir. Bu şerefli ve çok onurlu çalışmanın Ankara'daki mimarı Sayın Nevin Gökçek hanımefendidir. Hepiniz adına teşekkür ediyor, kendisine saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından Sincan, Keçiören, Yenimahalle, Mamak ve Altındağ ilçelerinden gelen 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu. Gıda dağıtımı öncesi ailelere Kocatepe Kültür Merkezi'nde öğle yemeği verilirken, Nevin Gökçek katılanlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi. Ailelerin çocuklarına oyuncak bebek, araba ve top dağıtılırken, aileler Nevin Gökçek'e teşekkür ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sos'tan İhtiyaç Sahibi 50 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement