Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi' Açılış Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi' Açılış Toplantısı

Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi\' Açılış Toplantısı

Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ‘Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi’ açılış toplantısı yapıldı.

18.08.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği 'Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi' açılış toplantısı yapıldı.

Ankara Kalkınma Ajansı'nın 2014 yılı 'Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı' çerçevesinde desteklenen, Nallıhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nallıhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen 'Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi'nin (SABUP) açılış toplantısı Nallıhan Ayhan Sümer Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Açılış toplantısının ardından açıklamada bulunan Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, "Projemiz özellikle Ankara'mızın uzak ve kırsal ilçesi olan Nallıhan'da çok önemli gereksinime yanıt verecek mahiyettedir. İlçemiz için kadınlarımız ve çocuklarımız için sosyalleşmesi ve el sanatları başta olmak üzere temel bir takım sanatsal aktiviteleri barındıracak. Proje kapsamında iki temel fiziksel mekan bulunmaktadır. Bilim, kültür ve sanat merkezi olması planlanmaktadır. Aynı zamanda bir el sanatları müzesi oluşturmak suretiyle de ürünleri sergileme imkanına sahip olacağız. Kadınlarımız bu üretim faaliyetlerini yürütürken, çocuklarımız için de bilim müzesi oluşturmayı hedeflemekteyiz" diye konuştu.

Projenin Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklendiğinin altını çizen Demirayak, "Proje sahibi Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfıdır. Proje ortaklarımızda Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Nallıhan Halk Eğitim Müdürlüğü olacaktır" dedi.

Projenin uygulama süresinin 12 ay olduğunu belirten Demirayak, "Öncelikli olarak proje kapsamında Bilim, Kültür, Sanat ve Sosyal Yaşam Merkezi'mizin tadilat edilmesi aşaması başlayacak. 2 aylık bir süre içerisinde tadilat işlemlerini tamamlayıp, sosyal yaşam merkezimizi ve Bilim, Sanat ve Kültür evimizi hizmete sokacağız. Projenin sonuçlarını elde ettiğimiz dönem 12'nci aydan sonra gerçekleşecektir" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sosyal Adımlarda Büyük Umutlara Projesi' Açılış Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement