Sosyal Market Silifke'de Umut Oluyor - Son Dakika
Yerel

Sosyal Market Silifke'de Umut Oluyor

Sosyal Market Silifke\'de Umut Oluyor

Silifke ilçesinde Belediye Kent Konseyi ve Kızılay Şube ortaklığıyla açılan "Sosyal Market", ihtiyaç sahiplerine umut oluyor.

15.10.2014 12:40  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Silifke Şubesi Başkanı Mustafa Beceren, yaptığı yazılı açıklamada, Saray Mahallesi Silifke Otogarı karşısında bulunan mülkiyeti belediyeye ait binada hizmet veren "Sosyal Market"in ilçede büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını kaydetti.

Türk Kızılayı olarak depremde, afette, yangında, sel felaketlerinde her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Beceren, şöyle devam etti:

"Kızılay Silifke Şubesi olarak güzel faaliyetlerde bulunuyoruz. İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin hizmetine sunduğumuz sosyal markette giyim eşyası, çocuklar için oyuncak, ayakkabılar, terlikler alabiliyoruz. Evinde veya iş yerinde ihtiyaç fazlası olarak yer alan giyim, ayakkabı, çocuklar için oyuncak ve ortopedik ürünlerinde kabul ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız tarafından verilen malzemeleri Kızılay gönüllüsü insanlar tarafından gerekli temizliği, ütüyü, bakımı yapıldıktan sonra reyonlara konuluyor. "Sosyal Market"te yardıma muhtaç insanlarımız gelerek istedikleri ürünü ücretsiz alıyor ve kullanabiliyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sosyal Market Silifke'de Umut Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement