Sosyal Medya Yeni Dizi İsimsizler'i Konuşuyor - Son Dakika
Dizi

Sosyal Medya Yeni Dizi İsimsizler'i Konuşuyor

Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler, ilk bölümünün ardından sosyal medyadan olumlu tepkiler aldı. Twitter'da TT olan dizi için binlerce paylaşım yapıldı.

27.03.2017 23:21  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanıtımı yapıldığı günden itibaren heyecanla beklenen İsimsizler dizisi bugün syirciye merhaba dedi. Dizinin ilk bölümünden sonra "İsimsizler" hastagh'ıyla binlerce paylaşım yapıldı. TT listesine giren İsimsizler kısa süre sonra birinci sıraya yerleşti.

BİNLERCE BEĞENİ MESAJI ATILDI

İzleyiciler dizi hakkındaki düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Terörle mücadele eden kahramanları ele alan dizi aynı gün yayınlanan "İçerde" dizisine rakip olacak gibi gözüküyor.

İşte "İsimsizler" için yapılan yorumlar:




Sosyal Medya Yeni Dizi İsimsizler\'i Konuşuyor

Son Dakika Dizi Sosyal Medya Yeni Dizi İsimsizler'i Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı
    17:10 Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı

    Dijital akış platformu sağlayıcısı Netflix, Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini duyurdu. Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi, 9 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. Leyla Taylan'ın aşk acısını atlatmaya çalışırken iş hayatında yükselişini anlatan dizi, büyük bir boşanma davasında avukatlık yapacak olan Leyla'nın hikayesini konu alıyor.

  • Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi
    17:10 Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi

    Disney, 2011 yapımı Real Steel filminin konseptini diziye dönüştürmeye karar verdi. Real Steel dizisi için çalışmalar sürüyor ve senarist ekibi yakın zamanda işe alındı. Dizi, yakın bir gelecekte geçen ve robotların insan boksörlerin yerini aldığı bir dünyayı konu alıyor. Filmin büyük bir başarı yakalamasının ardından dizinin de ilgi görmesi bekleniyor.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.

  • James Gunn İmzalı Peacemaker'ın İkinci Sezonu Başladı
    13:10 James Gunn İmzalı Peacemaker'ın İkinci Sezonu Başladı

    James Gunn imzalı Peacemaker dizisinin ikinci sezonunun çekimleri başladı. John Cena'nın başrolünde yer aldığı dizi, 2022'de yayınlanan ilk sezonuyla olumlu geri dönüşler almıştı. İkinci sezonun vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

  • Fallout Dizisiyle Oyun Satışları Fırladı
    11:10 Fallout Dizisiyle Oyun Satışları Fırladı

    Fallout dizisi Amazon Prime'da gösterime girdikten sonra Fallout 4 ve Fallout 76 oyunlarının satışları arttı. Steam'de yapılan özel indirimlerle birlikte serinin tüm oyunları büyük ilgi gördü.

  • Amazon Prime Video'dan Fallout Dizisi
    09:09 Amazon Prime Video'dan Fallout Dizisi

    Amazon Prime Video, Fallout oyunlarına dayanan yeni uyarlama dizisini yayınladı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, kıyamet sonrası dünyasını ve ilgi çekici karakterleriyle izleyicileri etkiledi. Dizi, oyuncu kadrosu ve yüksek puanlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, dizinin ilk bölümü Twitch üzerinden ücretsiz olarak izlenebildi. Fallout hayranları tarafından heyecanla beklenen dizi, oyunun ruhunu ve atmosferini başarılı bir şekilde yansıtıyor. İkinci sezon için de büyük beklentiler bulunuyor.

  • Suavi Bey'in Ötanaziden Vazgeçmesi ve Tekkeye Gitmesi
    14 Nis Suavi Bey'in Ötanaziden Vazgeçmesi ve Tekkeye Gitmesi

    Suavi Bey'in ötanaziden vazgeçerek tekkeye gidip Meryem için izin alması, Levent ve Meryem için bayram sevinci olur. Ancak Meryem'in yeni hayata alışamayacağının işaretleri tarikatta rahatsızlık sesleriyle birlikte ortaya çıkar. Sadi Hüdayi, tarikat mensuplarını Affan'ın yardımıyla es yolunda kararlar alırken, Beste Meryem'i evden göndermek için kocasına baskı yapar. Levent ise Zeynep'i kurtarmak için Cüneyd'in annesiyle ilgili sır perdesini aralamaya çalışır. Meryem'in korkularına rağmen Cüneyd'le Levent arasındaki bağ güçlenirken, bu görüşme tehlikeli anıların ortaya çıkmasına neden olur. Ayrıca, gün yüzüne çıkacak başka bir sır da Levent ve Meryem'in ilişkisini sonsuza dek değiştirecektir.

  • Nisan 2024'te IMDb Puanlarına Göre En İyi Diziler
    13 Nis Nisan 2024'te IMDb Puanlarına Göre En İyi Diziler

    IMDb puanlarına göre en iyi diziler listesinde Breaking Bad, Band of Brothers ve Chernobyl gibi yapımlar zirvede yer alıyor. The Wire, Avatar: The Last Airbender, The Sopranos, Game of Thrones, The World at War, Bluey ve Rick and Morty gibi diziler de ilk 10'da yer alıyor.

  • Heroes: Eclipsed adlı yeni dizi, orijinal dizinin yönetmeni Tim Kring'in liderliğinde hayata geçiriliyor
    11 Nis Heroes: Eclipsed adlı yeni dizi, orijinal dizinin yönetmeni Tim Kring'in liderliğinde hayata geçiriliyor

    Heroes hayranlarına müjdeli bir haber var. Orijinal dizinin yönetmeni Tim Kring'in önderliğinde popüler süper kahraman dizisi, Heroes: Eclipsed adı altında yeniden çekilecek. Bu yeni başlangıç, orijinal dizinin olaylarından yıllar sonrasında geçiyor ve yeni karakterler içeriyor. Dizinin temeli, evrimsel bir adım olarak insanlığı değiştiren güçlerin keşfi etrafında şekilleniyor. Ancak bu kez sadece kahramanlar değil, tanıdık kötü karakterler ve yeni düşmanlar da hikayenin merkezinde yer alıyor. Yeni evosların dünyayı kurtarmak için bir araya gelmesi gereken bir zaman diliminde, beklenmedik ittifaklar kurulacak ve sıradışı yeteneklerle donanmış bir grup insan, geleceği şekillendirmek için mücadele edecek. Heroes: Eclipsed'in hayata geçirilmesiyle birlikte, izleyicilerin süper kahramanların dünyasına olan ilgisi yeniden alevlenecek gibi görünüyor.

  • Avrupa Yakası Dizisi Geri Dönmeyecek
    08 Nis Avrupa Yakası Dizisi Geri Dönmeyecek

    Avrupa Yakası dizisinin yazarı Gülse Birsel, dizinin geri döneceği iddialarını yalanladı. Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, haberlerin uydurma olduğunu ve karakterlerin boşanıp çocukları olduğu gibi detayları da uydurulduğunu belirtti. Birsel, hayal kırıklığı yaşatan herkese özür diledi.

  • Farah Zeynep Abdullah, Ali Aydın'ın Netflix Türkiye yönetimine eleştiri paylaştı
    08 Nis Farah Zeynep Abdullah, Ali Aydın'ın Netflix Türkiye yönetimine eleştiri paylaştı

    Ünlü senarist Ali Aydın'ın Netflix Türkiye yönetimiyle ilgili eleştirisini paylaşan Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından konuyla ilgili merakını dile getirdi.

  • 2026'ya kadar vizyona girecek Disney filmleri açıklandı
    06 Nis 2026'ya kadar vizyona girecek Disney filmleri açıklandı

    Disney, beyaz perdeye ve dijital hizmeti Disney+'a sunulacak en yeni dizi ve filmleri hakkında son bilgileri paylaştı. Star Wars, The Mandalorian & Grogu ve Oyuncak Dünyası 5 dahil olmak üzere 2026'ya kadar vizyona girecek filmler için hazırlıklarını tamamladı. Moana'nın live-action uyarlaması 10 Temmuz 2026'ya ertelenirken, The Mandalorian & Grogu 22 Mayıs 2026'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Oyuncak Dünyası 5 ise 19 Haziran 2026'da gösterime girerek animasyon serisini devam ettirecek. Tron: Ares 10 Ekim 2025'te, The Amateur 11 Nisan 2025'te ve Nightbitch 6 Aralık 2024'te gösterime girecek. Disney dünyasının oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.


Advertisement