Sosyal Medyada Alay Edilen Temizlikçiye Destek Yağdı - Son Dakika
Dünya

Sosyal Medyada Alay Edilen Temizlikçiye Destek Yağdı

Suudi Arabistan'da yaşayan Bangladeşli bir temizlikçi ile sosyal medyada bir kullanıcının dalga geçmesinin ardından temizlikçiye destek yağdı.

06.12.2016 12:40  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan'da bir Instagram kullanıcısı kuyumcu vitrinine bakan yaşlı adamın fotoğrafını çekip altına "bu adam sadece çöplere bakmayı hak ediyor" yazdı. Adamla dalga geçilen sosyla medya hesabına Suudi bir hayırseverden oldukça farklı bir cevap geldi.

KUYUMCU DÜKKANINA GÖTÜRDÜ

Hayırsever, yaptığı araştırma sonucu fotoğraftaki adamın Suudi Arabistan'da çalışıp para kazanmak zorunda olan Bangledeşli 65 yaşındaki Nazer al-İslam Abdul Karim olduğunu öğrendi. Adama ulaştı ve kuyumcu dükkanına götürerek istediği altın seti seçmesini istedi. Yaşlı adama ayrıca 2 son model cep telefonu ülkesine gidip ailesini görebilmesi için gidiş dönüş uçak bileti hediye etti. Ayrıca bal, pirinç gibi gıda yardımında da bulundu.

Yaşlı adamsa fotoğrafının çekildiğinden haberi bile olmadığını sadece temzilik yaparken bir anda kendini vitrinin önünde bulduğunu kendisine yapılan yardım için büyük minnettralık duyduğunu söyledi.

Sosyal Medyada Alay Edilen Temizlikçiye Destek Yağdı

Son Dakika Dünya Sosyal Medyada Alay Edilen Temizlikçiye Destek Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement