Sosyal Medyada Deniz Çakır'a Kürdistan Tepkisi - Son Dakika
Magazin

Sosyal Medyada Deniz Çakır'a Kürdistan Tepkisi

Yeni dizisinde Kürt avukatı canlandıracak olan Deniz Çakır, sosyal medyadan paylaştığı Turgut Uyar şiiriyle takipçilerinin tepkisini çekti.

26.08.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Çakır, başrolünü Yiğit Özşener'le paylaşacağı Mahsun Kırmızıgül'ün yeni projesi "Aşkın Dili Yok" dizisi için Bitlis'in Tatvan ilçesine gitmeye hazırlanıyor.

ÇAKIR, KÜRT AVUKATI CANLANDIRACAK

Bir hafta sonra çekimlere başlayacak olan Çakır, dizide Kürt avukat rolüne hayat verecek. Çekimler öncesi Kürtçe ders alan güzel oyuncu, bir yandan da bölgeyle ilgili kitaplar okuyor.

TEPKİ ÇEKEN 'KÜRDİSTAN' PAYLAŞIMI

Pazar gecesi Çakır, sosyal medyadan Turgut Uyar'ın Tatvan'la ilgili yazdığı 'Yokuş Yola' şiirini yayınladı ve altına şiirdeki "Kürdistan'da ve Muş Tatvan yolunda bir yer kanar" dizesini paylaştı.

"HER ŞEY SEVGİ VE ANLAYIŞTAN GEÇER"

Güneş'in haberine göre Çakır'ın şiirde geçen Kürdistan lafını yazması bazı takipçilerini öfkelendirdi. Çok sayıda tepki ve tehdit mesajı alan Çakır, "Her şey sevgi ve anlayıştan geçer. Kimseyi yargılamadan sevmektir mutluluk. Ben bir Turgut Uyar şiiri paylaştım. Sevgiler" mesajını yazarak sağduyu çağrısı yaptı.

Sosyal Medyada Deniz Çakır\'a Kürdistan Tepkisi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sosyal Medyada Deniz Çakır'a Kürdistan Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • TR: bu aziz VATANA ve AZİZ TÜRK MİLLETİNE h i ç b i r k i m s e kürdistan fikrini aşılayamaz hayallerle yaşamaya son verin bu millet patlarsa tam patlar ! 40 65 Yanıtla tir: patlarsan patla keskin sirke küpüne zarar verir sen 5000 yillik kürt tarihinimi yok sayacaksin baldiri ciplak senin gibi ne konustugunu bilmeyenleri cok gördük madem begenmiyorsun alir cadirini geldigin yere orta asyaya tipis tipis gidersin 0 0 memo: sende kürdistanin azizligine ugramiyasin sonra:) 0 0 -_-: sen kimi nerden kovuyosun şerefsiz tır mısın nesin uzun musun kalas mısın? Zamanında sizin kökünüz kurutulsaydı yalnız dediğim sizin gibi düşünceye sahip olan mahlukatlar yaşaymayacak şuan. . Allah sizin gibi düşünceye sahip olanların belası versin ve Kahhar ismiyle kahreylesin. . 0 0 asil: adiler iftra eder, acizler küfür eder, Asiller idare eder. küfürlerinizi tekrar size misli ile iade ediyoruz. KÜRT GENCLIGI!!! 0 0
  • tirt: Kurdistan kelimesi gectimi hemen tirko kardes tavana kafasini vurarcasina zipliyor artik bunu kabulenecesin kürdistan denen bir yer var 34 53 Yanıtla
  • melsa: Helal olsun sanatci bilinci bu olsa gerek kendisine basarilar dilerim. Eminim biraz sonra burasi küfülü yorumlarla dolacak herkes kendine yakisiani yapiyor zaten. . . . 44 31 Yanıtla melsa: Birde siz su bölünme kabusunda kurtulabilseniz ne iyi olacak, kimsenin ülkeyi böldügü yok dünyada sinirlar kalkiyor artik siz hala bölünme fobisi yasiyorsunuz. . . . 0 0
  • devrim kara: Bunlar para için her şeyi yaparlar, her şeyiyle satılıklar, yuh olsun sana yuh 41 27 Yanıtla
  • agit: tepki gösterip hakaret ederler sonrada faşist degiliz derler 43 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement