Facebook'ta 'Nokta' Paylaştı, 5 Gün Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Facebook'ta 'Nokta' Paylaştı, 5 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Facebook\'ta \'Nokta\' Paylaştı, 5 Gün Sonra Cesedi Bulundu

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde, ava gideceğini söyleyerek iş yerinden ayrılan ve 5 gündür kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Ali Akdağ'dan 5 gün sonra acı haber geldi.

15.09.2016 12:01  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde, ava gideceğini söyleyerek iş yerinden ayrılan ve beş gündür kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Ali Akdağ'ın cesedi bulundu. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına nokta koyduktan sonra av tüfeğiyle intihar ettiği sanılan Akdağ'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi.

"AVA GİDECEĞİM" DEYİP EVDEN AYRILDI

Sivaslı ilçesindeki bir gazinoda bekçi olarak çalışan evli, bir çocuk babası Ali Akdağ, geçen 10 Eylül sabahı ava gideceğini söyleyerek, omzunda tüfeğiyle iş yerinden ayrıldı. İş yerinden ayrılmadan önce Facebook'taki sayfasında, "Konuşmak istediklerim, 'Müsait değilim.' dediler. Aslında meşgul değiller. Ama benimle meşgul olmak istemediler..." paylaşımında bulunan Akdağ'dan bir daha haber alınamadı. Yakınları, Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, kayıp başvurusunda bulundu.

Facebook'ta 'Nokta' Paylaştı, 5 Gün Sonra Cesedi Bulundu

5 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Polis, Akdağ'ın bulunması için jandarma ve Uşak İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Jandarma ve kurtarma ekiplerinin üç gün boyunca Evrenli Parkı'ndaki ormanlık alan ve çevresinde yaptıkları arama-kurtarma çalışmalarından sonuç alınamadı. Akdağ'ın dün toplanan bir grup arkadaşı bölgede tekrar arama kurtarma çalışması başlattı. Saat 16.00 sıralarında acı haber geldi. Akdağ, arkadaşları tarafından kanlar içinde ölü bulundu. Acı haberi alan baba Sebahattin Akdağ, gözyaşlarını tutamadı.

(.) PAYLAŞIP İNTİHAR MI ETTİ

Göğsünden av tüfeğiyle vurulduğu ve Facebook sayfasında ortadan kaybolduğu gün saat 15.14'te son olarak nokta (.) koyarak paylaşımda bulunduğu belirlenen Akdağ'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Akdağ'ın intihar ettiği sanılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Facebook'ta 'Nokta' Paylaştı, 5 Gün Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.


Advertisement