Sosyal Medyayı Birbirine Katan Dev Timsahın Sırrı Çözülemedi - Son Dakika
Dünya

Sosyal Medyayı Birbirine Katan Dev Timsahın Sırrı Çözülemedi

Sosyal Medyayı Birbirine Katan Dev Timsahın Sırrı Çözülemedi

İngiltere'de yaşayan Zimbabwe asıllı bir kişinin geçtiğimiz günlerde Facebook hesabından yaptığı paylaşım, uluslararası basında ses getirdi.

22.06.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de yaşayan Zimbabwe asıllı bir kişinin geçtiğimiz günlerde Facebook hesabından yaptığı paylaşım, uluslararası basında ses getirdi.

Ünlü bir balık avlama merkezinde yakalandığı iddia edilen dev timsahın fotoğrafının tam olarak nerede çekildiği ise bu kareyi görenlerin kafasını karıştırdı.

'SAKIN O BÖLGEYE GİTMEYİN!'

Fotoğrafı paylaşan Clayton Saudan; ürkütücü timsahın nerede yakalandığıyla ilgili fazla ipucu vermese de, insanlara o bölgedeki sulara avlanma amaçlı gitmemeleri yönünde uyarıda bulundu.

TAM ÜÇ ERKEK BOYUNDA

Fotoğrafta görülen timsahın boyutları ise görenleri dehşete düşürdü. Çenesinden ağacın dalına bağlanarak sarkıtılan canavarın boyu, birbirinin omzuna çıkan üç erkeğin boyuyla hemen hemen eşdeğer.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu fotoğraf, binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Pek çok timsah avcısı, fotoğrafın Avustralya'daki Queensland eyaletinde çekilmiş olabileceği tahmininde bulundu.

Timsah fotoğrafını paylaşan Saudan'ın İngiltere'de yaşamasına rağmen Zimbabwe doğumlu olması, canavarın yakalandığı yerin Afrika olduğu spekülasyonlarını da beraberinde getirdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Sosyal Medyayı Birbirine Katan Dev Timsahın Sırrı Çözülemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement