Sosyal Paylaşım Sitesi Üzerinden Gelen Daveti Kırmadı - Son Dakika
Yerel

Sosyal Paylaşım Sitesi Üzerinden Gelen Daveti Kırmadı

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden kendisini çaya davet eden 13 yaşındaki çocuğun misafiri oldu.

14.04.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden kendisini çaya davet eden 13 yaşındaki çocuğun misafiri oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belirli aralıklarla aile ziyaretleri yapan Tahmazoğlu, Tayyip Memiş'in Facebook aracılığıyla kendisini çaya davet ettiğini gördü.

Tahmazoğlu, bunun üzerine Memiş'i 25 Aralık Mahallesindeki evinde haber vermeden ziyaret etti. Belediye başkanını bir anda karşısında gören Memiş, şaşkınlığını gizleyemedi.

Babası işte, annesi de köyde olan Memiş, Tahmazoğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra, babasını cep telefonu ile arayarak belediye başkanının kendisini ziyarete geldiğini belirtti. Tahmazoğlu, Memiş'in babasıyla da bir süre telefonda konuştu.

Tahmazoğlu'nun Facebook'ta evlere ziyarete gittiğini görünce çay içmek için davet ettiğini belirten Memiş, "Hiç beklemiyordum ama başkan beni de ziyarete geldi. Çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tahmazoğlu da sürekli aile ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Tayyip kardeşimiz bizi Facebook üzerinden çaya davet etti. Biz de haber vermeden çatkapı yaparak, ziyaret ettik. Tayyip'in dersleri güzel olduğu gibi ailesi, arkadaşları ve kendisi de güzel. Hayatta kendisine başarılar diliyorum."

Çay ikramı sonrası Tahmazoğlu, çocuğa günün anısına çekilen fotoğrafı vererek, futbol topu hediye etti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sosyal Paylaşım Sitesi Üzerinden Gelen Daveti Kırmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement